Nieuws

Duurzame vilt-uitvoering VisionWall Freestanding

05-12-2022 10:21

BIS|Econocom onderscheidt zich van veel andere audiovisuele leveranciers doordat wij in staat zijn om de audiovisuele oplossingen écht onderdeel te maken van jouw interieur. Optimale audiovisuele integratie waarbij je geen hinder ondervindt van losse kabels, zichtbare randapparatuur, etc. Voor displays hebben wij de VisionWall ontworpen; een op maat gemaakte AV wand waarmee jij jouw display(s) naadloos in je interieur integreert.

Uniek meubel van gerecyclede PET-flessen

Naast talent voor optimale integratie heeft BIS|Econocom o.a. duurzaamheid hoog in het vaandel. Continu zoeken wij naar milieuvriendelijke materialen en oplossingen. Onze interieurarchitecten ontwierpen daarom onlangs de VisionWall Freestanding Vilt; een uniek meubel dat grotendeels is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit speciale PET-vilt is milieuvriendelijk, heeft een warme uitstraling en zorgt voor betere akoestiek. Eén meubel bestaat uit de vezels van maar liefst 300 gerecyclede flesjes.

Optimale integratie van AV apparatuur

In dit vrijstaande AV meubel wordt je vergaderscherm, mini-PC en eventueel een camera netjes gemonteerd. Het meubel is ontwikkeld met het oog op integratie van bekabeling en randapparatuur en optimale ventilatie. Dit volledig vrijstaande meubel is licht van gewicht, eenvoudig te transporteren en te monteren.

Helemaal af te stemmen op jouw huisstijl en interieur

Het PET-vilt is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat deze helemaal afgestemd kan worden op jouw identiteit en interieur. Het plankje en de voetplaat zijn altijd zwart gepoedercoat. De voorkant van het meubel is voorzien van een uitgesneden patroon, dat naar wens gekozen kan worden uit onze collectie met geometrische en natuurpatronen. Wil je het meubel nog meer personaliseren? Ook je eigen logo kan uitgefreesd worden.

De VisionWall Freestanding Vilt op een rijtje:

  • Gemaakt van aluminium, staal en gerecyclede PET-flessen
  • Het is 100% recyclebaar
  • Akoestisch dempend én geluidsabsorberend tot NRC 0.85
  • Brandvertragend in Klasse B1
  • Onderhoudsvriendelijk én vochtbestendig
  • Personaliseer met een eigen logo/patroon of afbeelding

Meer informatie?

Kies jij voor duurzaamheid in je kantoor en heb je behoefte aan een uniek AV meubel dat je perfect kunt afstemmen op je huisstijl of op de rest van het interieur? Vraag naar de mogelijkheden.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte