Nieuws

Ons beleid op kwaliteit, milieu en (informatie)veiligheid is dik in orde

05-12-2022 10:24

Recent lagen onze processen en procedures onder het vergrootglas in het kader van de ISO en VCA** audits. Best even spannend. Niet omdat we onze processen niet op orde hebben, maar wél omdat er veel van afhangt. Voor ons, maar veel meer nog voor onze opdrachtgevers. Ons ISO9001, ISO14001, ISO27001 en VCA** certificaat onderstreept dat zij met BIS|Econocom een partner hebben die zijn beleid op het gebied van kwaliteit, milieu en (informatie)veiligheid dik op orde heeft.

Meters over de sloot

Gelukkig hebben we heel goed nieuws! Onze certificeringen (ISO9001, ISO14001 én VCA**) zijn verlengd. Voor het VCA**-deel betrof het een tussentijdse beoordeling, in het geval van ISO9001 en ISO14001 zelfs om de driejaarlijkse hercertificering. En ook dit jaar hebben de externe auditors van TüV het ons bevestigd… Net als onze ISO27001 certificering die in april 2023 opnieuw geauditeerd wordt. Alle managementsystemen staan als een huis. Meters over de sloot zeg maar.

Hoge standaarden, strenge normen

Kortom: binnen BIS|Econocom werken wij conform hoge standaarden en voldoen we aan strenge normen op het gebied van kwaliteit, milieu én veiligheid. En – zoals al gezegd - is dat goed nieuws. Voor onszelf, maar zeker voor jou, als onze (potentiële) opdrachtgever. Voor ons is het prettig om te werken in een professionele, kwaliteitsgerichte en veilige organisatie en voor jou is het geruststellend erop te kunnen vertrouwen dat jullie opdracht/project de juiste aandacht krijgt en zo veilig en milieuvriendelijk als mogelijk verloopt.

Open, loyaal, betrokken en vriendelijk

Leuk om te melden is dat ook dit jaar de auditors onafhankelijk van elkaar aangaven positief verrast te zijn door de open, prettige sfeer in onze organisatie en onder de indruk te zijn van de loyaliteit, betrokkenheid en vriendelijkheid van onze collega’s. Met zulke specialisten wil iedereen wel samenwerken, toch?

Wil jij jouw project ook toevertrouwen aan een deskundige, onafhankelijk gecertificeerde leverancier van Audiovisuele & IT oplossingen en diensten? Neem dan nog vandaag contact op voor een vrijblijvende kennismaking en/of advies.

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte