Nieuws

And the winner is… PSYQ wint € 15.000 met Heel Holland Hybrid

05-12-2022 10:34

Win jij ook nooit iets? Nou, bij PSYQ wel. Woensdag 23 november was – zeker voor PSYQ – een gave dag! Die dag werd bekend dat zij de winnaar waren van onze Heel Holland Hybrid challenge. Als beloning richten wij hun ruimte in met een hoogwaardige audiovisuele videoconference oplossing om hun mooie werk makkelijker te maken. De waarde? € 15.000!

De winnende LinkedIn post

Weet je het nog? Wij daagden jullie uit een foto te uploaden van de ruimte die jij graag audiovisueel zou transformeren, vergezeld door een motivatie waarom juist jouw project voor de upgrade van € 15.000 in aanmerking kwam. Een challenge die bij Inge van Kasteren, stafmedewerker bij PSYQ, niet aan dovenmansoren was gericht. Op LinkedIn schreef zij bij een foto van een ietwat (flink?) gedateerde ruimte:

“Waar ik het over wil hebben? Nou, zie hieronder, over onze zwaar verouderde vergaderruimte! Bijna 20 jaar oud, het staat op instorten, er loopt al een half jaar een project om de boel te vervangen maar tot op heden nog geen finale klap! Dus doe ik graag mee met deze wedstrijd. Zodat mijn collega's straks misschien supermodern kunnen werken: vanuit huis, vanuit de zaal, geen onnodige kilometers meer, geen frustraties over uitvallende beamer of een opstijgende PC. Wat zou het fantastisch zijn! Want natuurlijk willen we heel graag mee in de moderne tijd. Ik ga alvast duimen. En als we winnen zorg ik ook voor taart!”

Gefeliciteerd; met de ruimte en taart

Een post die – volgens de jury – alles in zich heeft om te winnen. Met name het feit dat Inge haar collega’s en hun werkplezier in een supermoderne omgeving centraal stelde, viel bij de jury in de smaak. Over smaak gesproken… wij hopen dat de door Inge beloofde taart bij haar collega’s goed gesmaakt heeft. Graag feliciteren wij PSYQ, en Inge van Kasteren in het bijzonder, met hun hyper moderne ruimte t.w.v. € 15.000.

Niet gewonnen, toch een winnaar?

Heeft jouw post niet gewonnen? Of heb je helemaal niet meegedaan? Maar wil ook jij voor jouw collega’s een ruimte waarin ze supermodern kunnen werken? Neem dan nog vandaag contact met ons op en wij realiseren ook bij jou de ultieme hybride werkomgeving. Zo ben jij toch een winnaar!

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte