Nieuws

Alle goeds voor 2023! Dit mag je van ons verwachten

30-12-2022 10:09

De behoefte aan een hybride werkomgeving blijft onverminderd groot. Het aantal oplossingen en services op het gebied van videoconferencing en collaboration groeit met de dag. We hebben in 2022 opnieuw 100.000-en gebruikers in staat gesteld om locatie- en tijdonafhankelijk samen te werken in hun eigen vertrouwde omgeving. Van de meeting room op kantoor tot de persoonlijke werkplek thuis. En ook in 2023 gaan we hier mee door.

BIS|Econocom officieel Microsoft Teams Rooms Partner

Sterker nog. In 2022 zijn we officieel geselecteerd als Microsoft Teams Rooms Partner. Voortaan kun jij dus ook bij BIS|Econocom terecht voor advies, integratie en onderhoud van één of meerdere multifunctionele Microsoft Teams vergaderruimtes, natuurlijk inclusief ontwerp, meubilair (als je dat wilt), de juiste hardware en uitgebreide services. Met alle mogelijkheden van dien.

Behaalde ISO27001 certificering garandeert informatiebeveiliging op hoog niveau

Informatiebeveiliging staat bij iedere organisatie hoog op de agenda. Ook bij ons. Daarom hebben we veel geïnvesteerd in IT Security. En met een positief resultaat… Begin april behaalden wij de internationaal hoog aangeschreven ISO27001 certificering. Daarmee zijn wij één van de weinige audiovisuele & IT specialisten die onze informatie en systemen op zo’n hoog niveau beveiligd hebben. Onmisbaar in de strijd tegen cybercrime. Voor onze eigen organisatie, maar niet minder voor al onze klanten, in wiens netwerken wij onze oplossingen integreren. Door ons maximaal te beschermen tegen hacks, ransomware, phishing etc. tillen we onze dienstverlening naar een volgend, onderscheidend niveau.

Heel veel AV professionals langdurig gedetacheerd

De behoefte aan goede AV en IT specialisten is groot. Net als in 2021 hebben in 2022 veel collega’s hun expertise op detacheringsbasis ingezet bij klanten op locatie. Van een paar dagdelen tot 40 uur per week. Veel organisaties willen versneld digitaliseren en een hybride werkomgeving uitrollen. Als je de kennis en/of capaciteit niet zelf in huis hebt, is detachering een perfecte oplossing. Onze professionals hebben de kennis en zetten deze graag voor jou in.

Vernieuwde trainingen voorzien in groeiende behoefte

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in technologie om hybride en online te kunnen (samen)werken en communiceren. En nog! Die organisaties die niet kiezen voor een trainings- & adoptieplan, lopen een groot risico dat de apparatuur te weinig wordt gebruikt en er alleen maar frustratie en onbegrip ontstaat bij de medewerkers. Dankzij onze vernieuwde Training & Adoption Services kunnen gebruikers sneller en effectiever met de (nieuwe) apparatuur aan de slag. Zo krijgen ze veel meer vertrouwen in het gebruik van de oplossing. Dit zorgt voor een snelle adoptie en frequenter en beter gebruik van de apparatuur. Meer rendement op de investering dus…

Ambities voor 2023 zijn minstens net zo groot

Onze ambities voor 2023 liegen er niet om. Dit jaar zetten we sterk in op de ontwikkeling van onze professional services om onze klanten nog verder te ontzorgen en om de gebruikers van onze oplossingen de meest prettige ervaring te bieden. Van monitoring op afstand, preventief onderhoud en 24/7 support. Ook blijven we onze interne processen nauwkeurig monitoren en analyseren om het order en installatieproces verder te optimaliseren. Alles om jouw opdracht nog beter en sneller uit te kunnen voeren.

In onze komende nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Heb je vragen? Wil je meer weten? In gesprek met een adviseur? Bel 085 019 2931. Of maak gebruik van het contactformulier rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte