Nieuws

Cisco verbetert Webex met niet minder dan 40 nieuwe functies

30-12-2022 10:18

Ieder mens is uniek. Ook als het gaat om de manier waarop wij werken, is er geen one size fits all-oplossing. Mensen hebben verschillende jobs, werkstijlen, voorkeuren, wensen en eisen. Daarnaast brengt elke dag een heel scala aan interacties met zich mee - van één-op-één telefoontjes en kleine vergaderingen tot grote evenementen met tienduizenden mensen.

Webex; van goed naar nóg beter

Om al deze interacties te ondersteunen, heeft Cisco de Webex Suite ontworpen. Met de veelzijdige Webex collaboration software kun je bellen, berichten sturen, vergaderen, whiteboarden en peilingen houden. Maar je kunt er ook webinars en evenementen mee organiseren. Alles beschikbaar in één enkele, geïntegreerde suite. En het wordt nog beter! Onlangs kondigde Cisco meer dan 40 nieuwe functies en verbeteringen aan.

40 innovaties… teveel om allemaal op te sommen, maar we stippen er graag een paar aan:

  • Verbeteringen in berichten: met de nieuwe Public Spaces-functie in berichten creëer je open ruimtes die zijn gericht op onderwerpen, taken of hobby's. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een werkgemeenschap op te bouwen en meer betrokkenheid te genereren. Erg handig is de mogelijkheid om berichten te sorteren en ordenen op een manier die voor jou zinvol is.

  • Group Call Management: callcenter software dat kosteloos bij Webex Calling wordt geleverd. De geavanceerde oproeproutering en -analyse bieden krachtige mogelijkheden om de prestaties te verbeteren van teams die inkomende oproepen afhandelen. Ook kan Webex Calling geïntegreerd worden met MS Teams. Dit zorgt voor een naadloze ervaring, omdat je nooit meer hoeft te schakelen tussen twee afzonderlijke apps.

  • Real time vertalingen in meer dan 30 talen: probeer de nieuwe realtime vertalingen en ondersteuning voor ondertiteling. Deze zijn nu beschikbaar in meer dan 30 talen. Voor zowel live, simulatie en on-demand inhoud en vanaf elk apparaat en elke locatie. Onmisbaar voor grote internationale organisaties.

  • Professionele webinar portals: met de nieuwe Stage Manager heeft iedere collega toegang tot een bibliotheek met kleurrijke achtergronden. Ook kunnen er logo's, afbeeldingen, titels en meer toegevoegd worden om het uiterlijk van je webinar portal meer in eigen huisstijl vorm te geven en naar een hoger niveau te tillen.

  • Verbeteringen voor vergaderingen: kies met de aanpasbare lay-outs zelf wat je ziet tijdens meetings. Selecteer de presentatie, het publiek, de presentator of maximaal 81 mensen in een raster van 9×9. De keuze is aan jou.

  • Mobile Camera View: deel een live video van hoge kwaliteit rechtstreeks vanaf je mobiele camera. Deelnemers kunnen reageren op deze live-inhoud. Ideaal voor bijvoorbeeld eerstelijnsmedewerkers die realtime van een locatie willen streamen naar de backoffice.

  • Beveilig en beheer IT met gemak: Control Hub, de gecentraliseerde beheertool voor alle Webex-services en -apparaten, kan nu ook worden gebruikt om het Contact Center te beheren. Control Hub maakt het eenvoudig om je Webex-implementatie in te richten en te beheren. Ook geeft het je uitgebreide inzichten in gebruik, acceptatie en prestaties, zodat je compliant en in controle kunt blijven.

    Daarnaast gebruikt de nieuwe Control Hub ingebouwde AI als coachfunctie om manieren voor te stellen om de beheerbaarheid te verbeteren en beheerders te helpen met bruikbare inzichten. Je kunt de acceptatie verbeteren, je compliance strategie uitvoeren en doelen stellen om je te helpen profiteren van het volledige Webex-ecosysteem. Dit alles terwijl je volledige controle hebt over waar je gegevens zich bevinden

Alle functionaliteiten binnen één oplossing

Dit zijn slechts enkele van de nieuwste toevoegingen aan de Webex-ervaring. Het echte voordeel zit in het feit dat alle oude én nieuwe functionaliteiten samenwerken als een geïntegreerde oplossing. Een oplossing die garant staat voor een consistente, uniforme ervaring. Dát is de kracht van het Webex samenwerkingsplatform. Met deze laatste update is Webex nog lang niet uitontwikkeld. Cisco blijft de lat hoger leggen voor het leveren van geweldige hybride werkervaringen wat gegarandeerd zal zorgen voor nog veel meer slimme updates. Uiteraard met de gebruiker als grote winnaar.

Een vrijblijvende demo?

Wil je meer info over de nieuwe ontwikkelingen binnen Cisco Webex? Een persoonlijke demo?

Vul het formulier rechts in of bel 0180 – 486 777. Onze adviseurs helpen je graag.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte