Nieuws

Start je jaar goed; extra budget met AV-as-a-Service

30-12-2022 10:37

Het nieuwe jaar is van start. De afgelopen maanden ben je druk geweest met nieuwe plannen maken, kansen omzetten in actieplannen, budgetten opstellen etc. De kans is groot dat je daarbij de conclusie hebt getrokken dat je best wat extra geld kan gebruiken om al je plannen uit te voeren en je dromen te realiseren. Dat kan. Met AV as a Service!

Op abonnementsbasis profiteren van AV en UC

Als je ons al een tijdje volgt, weet je het… Het is niet de eerste keer dat wij het op deze plek met jou hebben over AV as a Service. En het is waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Want daarvoor zijn wij veel te enthousiast over alle mogelijkheden die wij bieden met deze slimme vorm van financiering, waarmee jij op abonnementsbasis profiteert van de kracht en voordelen van moderne, interactieve audiovisuele en unified communications technologie. Jij de lusten, wij de lasten. Want wij zorgen voor de aanschaf, installatie, onderhoud, service en – indien nodig – de reparatie en/of de vervanging.

Een aantal AVaaS voordelen op en rij

  • Technologische innovatie zonder investeringen
  • Houd cash vrij voor je kernactiviteiten
  • Geen investeringspieken door gelijkmatige betaling
  • Minder druk op je begroting en cashflow
  • Geen bezit is geen gedoe; beheer en onderhoud ligt bij ons
  • Geen administratieve rompslomp en asset management
  • Flexibel in het beheer van de levenscyclus van de producten
  • Positieve invloed op de circulaire economie

Ga voor meer informatie en meer voordelen naar deze pagina’s over AV as a Service.

Financiële ruimte, snelheid en succes.

Maar er is nog meer te noemen. Zo speel je dankzij AV as a Service cash vrij, waarmee jij jouw dromen (versneld) realiseert. Immers, je kunt de vrije cash investeren in je kernactiviteiten, in innovatie, de groei van je personeelsbestand en/of marketing. Welke keuze je ook maakt en welke accenten jij ook legt om je plannen uit te voeren, met AV as a Service creëer je financiële ruimte, snelheid en succes.

Advies van expert?

Inmiddels kozen al enkele honderden van onze klanten voor de voordelen van AV as a Service. Wij weten dus waar we het over hebben en kunnen ook jou helpen met deskundig advies. Wacht daarom niet langer en breng de realisatie van je plannen en dromen een (grote) stap dichterbij. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte