Nieuws

Ruil nu je projector in voor een Sharp LED wall

03-01-2023 10:45

LED technologie heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. De kwaliteit en levensduur van LED displays en LED videowalls is sterk verbeterd terwijl de prijzen zijn gedaald. Dat maakt communiceren met LED voor steeds meer organisaties bereikbaar en interessant. LED walls zijn ook nog eens ontzettend veelzijdig en op veel verschillende plaatsen inzetbaar; bijvoorbeeld als presentatiescherm in je boardroom of auditorium, om bezoekers welkom te heten bij de receptie, je klanten te inspireren in een showroom of je doelgroep te bereiken langs een drukke weg. De toepassingen zijn oneindig.

Maak jij nog gebruik van een projector om met je doelgroep te communiceren? Ruil deze dan nu in voor een LED wall of LED display van Sharp.

Kwaliteit van LED walls en displays steeds beter

Overal waar je kijkt, zie je tegenwoordig zowel LED displays als immense LED videowalls. En dat is niet zo gek. De technologie wordt steeds beter en de toepassingen steeds uitgebreider. Zeker de kwaliteit van LED walls heeft een indrukwekkende sprong vooruit genomen. Je ziet dat LED voor steeds meer toepassingen wordt ingezet, niet in het minst door de prachtige beeldkwaliteit. Tel daar de sterk gedaalde prijzen, relatief eenvoudige installatie en beperkt onderhoud bij op en je begrijpt waarom LED displays en videowalls meer en meer de plaats van traditionele projectieoplossingen innemen.

Maak indruk met creatief gevormde LED walls

LED walls worden opgebouwd uit kleine modules. Door deze modulaire manier van samenstellen zijn de mogelijkheden oneindig. Een led wall over de volledige breedte van een ontvangstbalie? Een reeks schermen die meelopen met de vorm van een roltrap? LED op de grond als eyecatcher? De mogelijkheden zijn praktisch oneindig. Omdat creatieve vormen vragen om creatieve content hebben we een team van grafische mensen die je hiermee kunnen helpen; natuurlijk in de huisstijl van jouw organisatie en toegespitst op jouw doelgroepen.

Flexibel in het samenstellen en inplannen van content

Ook de aansturing van LED is heel gemakkelijk. Doordat LED videowalls naadloos te koppelen zijn met allerlei databases kun je via narrowcasting (digital signage allerlei soorten informatie tonen, zoals: video's en visuals, Excel en PowerPoint-bestanden, webpagina’s, planningen, informatie uit je gebouwbeheersysteem, etc. Het inplannen van de presentaties en het afstemmen van de content op de LED wall is hierdoor makkelijker dan ooit.

Kies voor een LED wall van Sharp

De LED walls van Sharp onderscheiden zich door geweldige beeldkwaliteit met volle kleuren en heldere contrastrijke beelden. De Sharp LED walls hebben een zeer grote kijkhoek en trekken al van grote afstand de aandacht van je publiek. De modules hebben een ultra dun en elegant design en zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zodat jouw boodschap altijd kleurrijk en vol detail over wordt gebracht.

Met AV-as-a-Service profiteer je van de nieuwste technologie

BIS|Econocom is dé partij om jouw communicatie-oplossing te realiseren. Onze getrainde installateurs hebben al talloze keren, zelfs op grote hoogte, LED walls gemonteerd en geconfigureerd. En wil je wel indrukwekkend communiceren met je doelgroep, maar geen grote investering doen? Met AV-as-a-Service faciliteren wij deze technologie tegen een vast maandbedrag. Zo profiteer je toch van de nieuwste technologie en heb je écht nergens omkijken naar.

Ook indruk maken met zo’n eyecatcher?

Benieuwd wat het inruilen van je projector jou kan opleveren? We geven je graag vrijblijvend advies. Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte