Nieuws

Actie: Samsung 55 inch FL!P Pro met gratis onderstel

07-02-2023 16:54

De Samsung FL!P Pro 55" is een innovatieve en stijlvolle digitale FL!Pover en is perfect voor zakelijke vergaderingen en presentaties. Met een 55 inch scherm, UHD resolutie en slimme touch-bediening biedt het een geweldige visuele ervaring. Bovendien is de FL!P met het gratis onderstel gemakkelijk te verplaatsen en nog veelzijdiger in te zetten. Profiteer ook!

Breng ideeën tot leven

Ideeën komen tot leven op de FL!P Pro. Samsung heeft de latentie verbeterd tot slechts 26 ms en slimme voorspellingslogica toegepast, waardoor de pen een zeer realistische, soepele schrijfervaring biedt. Bovendien maakt FL!P Pro multitouch mogelijk voor maximaal 20 personen. Het perfecte hulpmiddel voor brainstormsessies en andere creatieve teamsessies.


Verbind met iedere bron

De FL!P Pro van Samsung heeft meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder USB, HDMI en DP. Sluit ieder apparaat eenvoudig aan en deel je afbeeldingen, documenten, video’s, etc. op het grote scherm van de FL!P. De FL!P kan daarnaast verbinding maken met elk netwerk en andere apparaten via de LAN-poort, waardoor je makkelijk bestanden ophaalt, bewerkt en opslaat.

Connectie via AirPlay2

Op de FL!P Pro is bovendien AirPlay 2 geïntegreerd, waardoor deelnemers nóg makkelijker draadloos op het grote scherm kunnen presenteren en betrokkenheid in grotere ruimtes wordt vergroot. Ook andersom kan content van de FL!P draadloos gedeeld worden met mobiele apparaten. Zo raken de gemaakte aantekeningen en ideeën niet meer kwijt!

Nu met gratis verrijdbaar onderstel

Wacht niet langer. Upgrade je bestaande oplossing naar de Samsung FL!P Pro. Dat is nu extra aantrekkelijk, want tot en met 30 aplril krijg je er een Samsung wheel stand bij, een robuust onderstel waarmee je de FL!P eenvoudig in diverse ruimtes gebruikt. Helemaal gratis!

Binnen no-time in huis

Bestel de Samsung FL!P Pro 55 inch, inclusief gratis onderstel, nú op onze webshop. Klik hier! Je hebt hem binnen no-time in huis en kunt direct aan de slag! Wil je liever eerst advies over de FL!P Pro? Neem dan contact met ons op.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of vul het formulier rechts in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte