Nieuws

Opvallende ontwikkelingen op ISE2023 in Barcelona (video)

09-02-2023 14:39

De ISE2023 in Barcelona zit er weer op, de grootste audiovisuele vakbeurs ter wereld. Meer dan 1.300 exposanten tonen hier hun nieuwe AV & IT oplossingen en ieder jaar reizen er meer dan 100.000 bezoekers af naar de beurs. BIS|Econocom was erbij om de trends op ISE2023 voor je vast te leggen. In de video hieronder geven Jean Pierre Overbeek en Bart Donkersloot hun visie op de ontwikkelingen op de beurs en wat we hier de komende jaren van kunnen verwachten.

Fabrikanten zetten in op duurzaamheid

Het overkoepelende thema op ISE 2023 blijkt duurzaamheid te zijn. Veel fabrikanten zetten de eerste stappen richting zero waste. Door lager energieverbruik, minder verpakkingsmateriaal, recycling en bewuster omgaan met transport neemt de industrie meer verantwoordelijkheid om de impact op het milieu te reduceren. Dat is een zeer positieve ontwikkeling, waar we als BIS|Econocom heel blij mee zijn.

LED walls en displays worden de standaard

Indoor LED wordt steeds meer gemeengoed. Dankzij de toenemende kwaliteit en dalende prijzen heeft LED de plek van de traditionelere videowalls de afgelopen jaren steeds meer ingenomen. Op de beurs wordt heel duidelijk hoe toegankelijk LED is geworden, op vrijwel iedere stand is een LED wall te vinden, de één nog scherper, dunner en krachtiger dan de ander. LED wordt de komende jaren ongetwijfeld dé technologie.

Remote werken en vergaderen ontwikkelt door

De remote werken trend, die tijdens covid is ingezet - waarbij zowel medewerkers op kantoor als op een remote locatie met elkaar kunnen samenwerken en vergaderen - is een blijvertje. De tools die medewerkers hierbij ondersteunen worden steeds beter en slimmer. Dat zien we ook op de ISE, met bijvoorbeeld de MS Teams Rooms oplossingen en 360 graden camera’s, waarmee iedere deelnemer aan een videomeeting van voren in beeld is. Hele mooie oplossingen die het voor veel organisaties nog makkelijker gaan maken om het hybride werken te omarmen.

Meer informatie?

Is jouw organisatie ook toe aan nieuwe AV en IT oplossingen en ben je benieuwd naar de beste invulling voor jouw audiovisuele vraagstukken? Onze specialisten denken graag mee over de beste oplossingen voor jouw situatie.

Neem contact op via de knoppen rechtsboven of bel 0180 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte