Nieuws

Ons Impact Report toont aan: Econocom wordt steeds groener

07-03-2023 16:38

De Econocom Group heeft voor de tweede keer een impactverslag gepubliceerd over zijn acties als verantwoordelijke digitale ondernemer. Compleet met cijfers en getuigenissen laat dit verslag zien hoe wij onze acties richten op een digitale wereld waar iedereen van profiteert.

Duurzame digitale dienstverlener

Econocom viert dit jaar zijn 50e verjaardag en zijn engagement als Responsible Digital Entrepreneur is door de jaren heen steeds verder gegroeid. Econocom Group heeft vandaag de dag de doelstelling om zijn aantrekkingskracht op een nieuwe generatie talenten te verbeteren, de innovatie en verduurzaming van zijn activiteiten te versnellen en de digitale transformatie te sturen naar een duurzame toekomst.

Digitale transformaties die de circulaire economie bevorderen

Onze ambitie is om een positieve klimaatimpact te genereren door het aanbieden van effectieve duurzame digitale oplossingen voor organisaties en hun eindgebruikers. Juist de inzet van slimme, duurzame technologie vermindert de impact op het milieu en bevordert de circulaire economie. Het goede nieuws daarbij is dat wij de hele keten voor jou kunnen verzorgen. Van advies, via aanschaf van hardware en software, installatie en onderhoud naar tevreden gebruikers; compleet met financiering. En jij? Jij betaalt een vast bedrag per maand en mag de rest helemaal aan ons overlaten.

Concreet en continue

Het Impact Report toont ook onze ambitie om concreet en continu de impact te meten van de verantwoorde digitale technologie, die wij samen met ons ecosysteem inzetten. Als pionier in de circulaire economie gaat Econocom op een pragmatische manier vooruit met een realistische visie. Juist daarom breiden we ieder jaar meer en meer technologische mogelijkheden op het gebied van de digitale transformatie, die zorgen een positieve milieu-impact en voor een duurzame wereld.
Lees het hele Impact Report

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij ingaan op jouw specifieke situatie en uitdagingen. Bel BIS|Econocom: 0180 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte