Nieuws

Prominente plek voor Microsoft Teams Rooms in het av landschap (video)

07-03-2023 16:46

De eerste week van februari stond in het teken van ISE2023; de grootste audiovisuele vakbeurs ter wereld. Brian Schenk, onze Strategic Portfolio & Solutions Manager, was erbij om de trends te spotten. Wat blijkt… ook hardware-ontwikkelaars kunnen met geen mogelijkheid meer om Microsoft Teams Rooms heen.

Regie ligt bij software-ontwikkelaars

De conclusie van Brian Schenk na vier dagen op deze tech beurs? De regie ligt meer dan ooit bij software-ontwikkelaars, zoals Microsoft met MS Teams Rooms. Zij bepalen hoe we werken en welke hardware-ontwikkelingen daarvoor nodig zijn. Fabrikanten volgen en stemmen hun producten steeds meer af op de software. Een mooie ontwikkeling vinden wij. Die twee werelden die steeds verder naar elkaar toegroeien zorgt immers voor een comfortabele productiviteit van gebruikers.

Waarborging van de continuïteit ook op lange termijn

Maar het brengt tegelijk ook uitdagingen met zich mee. Want wat als bijvoorbeeld Microsoft kiest voor een andere resolutie voor het weergeven van videomeetings? Voor de ideale ervaring zouden dan alle beeldschermen vervangen moeten worden. Investeringen waar niemand op zit te wachten. Om de continuïteit ook op de lange termijn te garanderen is flexibiliteit een must. En dat is iets waar onze specialisten je perfect bij kunnen adviseren.

Advies van een professionele System Integrator

Wil je meer weten over de rol, de kracht en de voordelen van Microsoft Teams Rooms en hoe jij daar binnen jouw organisatie de juiste invulling aan kunt geven? Onze specialisten komen graag langs voor een kop koffie en een goede brainstormsessie.

Bel 0180 – 486777 voor het maken van een afspraak of vul het formulier rechts in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte