Nieuws

Met Outdoor LED maak je echt indruk en nog groen ook

08-03-2023 08:58

Wij realiseren meer en meer aansprekende Outdoor LED oplossingen. In het heel groot, zoals de LED reclamemasten langs de rijkswegen, maar juist ook in toepassingen op bedrijfsterreinen en aan de muur of voor de deur van innovatieve organisaties. Niet verwonderlijk als je eenmaal ervaart wat de communicatiekracht is van Outdoor LED. En je bent nog groen ook.

De verbeterde LED technologie biedt meer

Dankzij de sterke verbetering van de LED technologie krijgen LED walls een steeds belangrijkere rol in outdoor communicatie. Een aantal jaren geleden was bijvoorbeeld de pixel pitch nog zo groot dat de beelden (zeker van een kortere afstand) niet mooi waren en weinig detail kenden. Ook lieten de kleurechtheid en energieverbruik wel wat te wensen over. Inmiddels is dat allemaal voltooid verleden tijd en staat A-merk LED technologie garant voor duurzaamheid en indrukwekkende beelden, vol kleur en perfect zichtbaar op zowel korte als lange afstanden.

Uiteenlopende toepassingen, outdoor LED op z’n best

De technologische verbeteringen maken dat LED walls worden ingezet in tal van toepassingen. Zo bieden de krachtige eigenschappen van onze Outdoor LED oplossingen echte meerwaarde op het terrein van een grote petrochemische fabriek, als reclameobject langs A- of N-wegen óf als ultiem communicatie-object aan de muur of ingang van jouw kantoorpand. Maar denk gerust ook eens aan wegbewijzering op een universiteitsterrein, in een winkelstraat of stadscentrum.

Onderscheidende positie met totaalbenadering

Zoals jij van ons gewend bent, kiezen wij ook bij onze Outdoor LED oplossingen voor een totaalaanpak. Jij kunt dus het gehele traject aan ons toevertrouwen. Dus niet alleen advies, installatie en onderhoud, maar ook het transport, de integratie in een digital signage omgeving en de monitoring op afstand. BIS|Econocom is zelfs jouw partner voor creatieve content en financiering. Kortom: als wij zeggen alles dan bedoelen we ook alles.

Meer weten over jouw mogelijkheden met Outdoor LED

Wil jij meer informatie over Outdoor LED? Ontdekken van welke mogelijkheden jij kunt profiteren? Check de Outdoor LED pagina’s op onze website. En natuurlijk hebben wij ook meerdere experts in dienst die graag bij jou langskomen om je te adviseren. Optimale en indrukwekkende outdoor communicatie is maar één telefoontje of muisklik bij je vandaan.

Bel BIS|Econocom voor gratis advies: 0180 – 486777 of gebruik het contactblok rechts.

PS liever eerst je helemaal inlezen? Download dan onze whitepaper over Outdoor LED.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte