Nieuws

Barco innoveert verder met de Clickshare CX-50 Gen2

08-03-2023 09:30

Barco heeft in 10 jaar tijd zichzelf tot de standaard gemaakt voor het draadloos delen van beeld en geluid en weet die voorsprong nog steeds te behouden. Zo introduceerde deze absolute marktleider onlangs de nieuwe generatie Clickshare CX-50. Weer een stap vooruit. We bezochten Barco op de ISE en maakten een video van deze nieuwe oplossing.

Clickshare als standaard voor het draadloos delen van beeld en geluid

De introductie van de ClickShare betekende zonder overdrijven een revolutie op het gebied van draadloos presenteren. Het installatiegemak, het gebruiksplezier, de kwaliteit, de schaalbaarheid en de veiligheid... Niet verwonderlijk dat de Barco Clickshare in tien jaar de tijd de standaard is geworden voor het draadloos delen van beeld en geluid in de meeting room.

Introductie nieuwe generatie CX-50

En Barco weet die voorsprong nog steeds te behouden. Zo introduceerde ze onlangs de nieuwe generatie Clickshare CX-50. We bezochten de Barco stand op de ISE in Barcelona en maakten een video van deze nieuwe oplossing. Jan van Houtte, Vice President Product bij Barco, licht de verbeteringen en nieuwe features toe. Denk aan dual display support, compatibiliteit met Microsoft Teams Rooms en naadloos kunnen switchen tussen MTR en BYOM. Bekijk de video en ontdek de CX-50 2nd generation.Profiteer van de aantrekkelijke trade-in actie

Wil je profiteren van al de extra voordelen van de Barco ClickShare CX-50 Gen 2 of één van de andere producten uit de Clickshare familie? Dan hebben we nu heel goed nieuws voor je. Je kunt namelijk je huidige draadloos-presenteren-oplossing (van Barco, maar ook van heel veel andere merken) bij ons inleveren in ruil voor een stevige korting op de aanschaf van de nieuwste Barco ClickShare generatie; of dat nou je eerste, tweede of tiende ClickShare is, dat maakt niet uit. De korting is voor jou.

Hoe hoog die korting is? You’ll find out. Vul dit formuliertje in en wij vertellen je alles.

JA, ik kies voor de voordelen van de CX en/of CSE-200+

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte