Nieuws

Kom naar ons Hybrid Workplace Event op 6 juni

04-04-2023 16:47

Onze manier van werken is definitief veranderd, we zijn gewend geraakt aan een meer hybride manier van werken en kunnen nu niet meer terug. Voor organisaties is het verstandig om de volgende stap te zetten naar een toekomstbestendige hybride werkomgeving en de beschikbare (kantoor)ruimte opnieuw in te richten voor de juiste activiteiten.

Uitdagingen van het hybride werken

Tegelijkertijd komen organisaties hierdoor voor de nodige uitdagingen te staan. Hoe zorg je dat er betrokkenheid bij de organisatie blijft? Hoe stuur je remote werkende teams aan? Hoe zorg je dat er altijd werkplekken en ruimtes vindbaar en beschikbaar zijn voor medewerkers? En hoe richt je je vergaderruimtes zo in dat deelnemers zowel fysiek als remote zonder technische issues kunnen aansluiten bij een meeting?

Laat je inspireren en op weg helpen in de realisatie van jouw hybride werkomgeving op ons:

Hybrid Workplace Event

Dinsdag 6 juni 2023
10.00 - 15.00 uur

The wAVe Barendrecht, inclusief lunch


Ik wil dit niet missen

Keynote Ray Klaassens – Aansturen en motiveren van remote werkende teams

Oud-commando Ray Klaassens, bekend van tv-programma Kamp van Koningsbrugge, weet als geen ander hoe je obstakels overwint en je doelen bereikt. Ray deelt een inspirerend verhaal over persoonlijk leiderschap, hoe je mensen kunt blijven motiveren en samen naar dezelfde doelen toe werkt. Met lessen en ervaringen uit de Nederlandse Special Forces toegepast op jouw situatie.

Keynote Michel Bouman (Microsoft) – Hoe jij écht profiteert van het hybride werken

Softwareontwikkelaars zoals Microsoft bepalen meer-en-meer hoe wij werken. Audiovisuele & IT fabrikanten stemmen hun producten af op de software. Voor gebruikers zorgt de betere afstemming tussen software en hardware voor gebruiksgemak, effectiviteit en productiviteit. Op 6 juni hoor je uit de eerste hand alles over de kansen en mogelijkheden die jouw organisatie heeft met Microsoft Teams Rooms.

Verdiepende break-out sessies

Om dit event voor jou nog meer waarde te geven, geven onze experts & partners drie verdiepende sessies. In een korte sessie van 30 minuten kom je meer te weten over deze specifieke oplossingen en mogelijkheden van:

  • Hybride samenwerken in meeting ruimtes en individuele werkplekken met Yealink
  • Reserveren, beheren én monitoren van ruimtes en werkplekken met Sony TEOS
  • Hoe interieuroplossingen waarde toevoegen (incl. AR & VR experience)

Een future-proof hybride werkomgeving

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzame hybride werkomgeving? En jouw kantoor zo in te richten dat medewerkers optimaal hybride kunnen werken; van de parkeerplaatsen tot de (hybride) meeting rooms en van de individuele werkplek tot aan de coffee corners? We ontvangen en inspireren je graag in ons eigen hybride kantoor. Goed voor jou. Goed voor je organisatie.

Meld je nu aan, je weet zeker dat er een plekje is voor jou!

Ik wil dit niet missen

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte