Nieuws

Aansturen en motiveren van remote teams; lessen van een commando

04-04-2023 09:39

Het hybride werken biedt veel mogelijkheden. Maar het geeft óók uitdagingen. Zeker als het gaat om de mens-kant. Want… hoe stuur je remote team(s) aan? Hoe houd je ze betrokken, geïnspireerd, gemotiveerd? Hoe zet je aan tot actie? Hoe stimuleer je hun productiviteit? Tijdens het BIS|Econocom Hybrid Workplace Event op 6 juni worden antwoorden gegeven door Ray Klaassens, oud-commando en bekend als hoofd-instructeur in het TV-programma “Kamp van Koningsbrugge”.

Leiderschap, commitment en eigenaarschap

Dit wil je niet missen… Tijdens zijn keynote verbindt Ray zijn ervaringen en inzichten op het gebied van communicatie, samenwerken, mindset en persoonlijk leiderschap binnen de Special Forces met jouw uitdagingen. Je maakt kennis met Ray’s confronterende en tegelijkertijd goudeerlijke stijl. Hij draait er niet om heen. Hij houdt je een spiegel voor om je vervolgens mee te nemen in de wereld van leiderschap, commitment en eigenaarschap.

Begrip, respect en vertrouwen

Ray’s achtergrond spreekt boekdelen: leider binnen de Nederlandse Special Forces. Hij heeft gewerkt en leidinggegeven in de meest extreme omstandigheden. Omstandigheden waar het ging over leven of dood. Het was van levensbelang om met elkaar te groeien en de lat hoog te leggen. Als geen ander weet hij hoe wederzijds begrip, respect en vertrouwen eruitzien en wat nodig is om teams te smeden die doorgaan waar anderen stoppen en trots, eer en trouw tot voelbare begrippen maken.

Luister. Leer. Lever

Je voelt en ervaart dat Ray spreekt vanuit zijn exclusieve ervaring als leider binnen de Special Forces en deze thema’s zelf als mens doorleeft. Zijn gevleugelde uitspraken “je bent wat je doet” en “karakter is wat overblijft als niemand kijkt” komen niet zomaar uit de lucht vallen. Zijn prikkelende stijl zet je op het puntje van je stoel en daagt je uit om het eerlijke gesprek met jezelf en elkaar te voeren. Luister. Leer. Lever.

Kijk in de spiegel van Ray. Laat je inspireren. Op het puntje van je stoel!

Meld je aan voor ons Hybrid Workplace Event.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte