Nieuws

Practice what you preach; inkijkje in onze hybride webcast

08-05-2023 11:59

Het is een uitdaging waar veel organisaties mee kampen. Je wilt van tijd tot tijd de hele organisatie tegelijk persoonlijk informeren over je strategische koers, beleid, hoogtepunten, innovaties, plannen etc. Maar met werknemers verspreid over een grote regio is dat bijna niet te organiseren. Met vijf vestigingen verdeeld over de Benelux hebben ook wij die uitdaging.

Maximale flexibiliteit, volop keuze

Iedereen ieder kwartaal bij elkaar krijgen voor een company meeting is een lastige klus. Daarom kiezen we voor hybride webcasts, als aanvulling op onze live events. Wil je er op locatie bij zijn, collega’s zien en even bijpraten? Dan kan dat. Laat je agenda het niet toe? Dan haak je op afstand aan. Net zo makkelijk. Zelfs later terugkijken behoort tot de mogelijkheden. En dankzij onze eigen Event Rental Professionals zijn deze events natuurlijk super geregeld.

Professioneel, interactief, eigentijds.

Vanuit onze mobiele webcast studio zenden we live uit. Professioneel, interactief, eigentijds. Groot voordeel van de mobiele studio is dat de camera’s, microfoons en displays perfect op de ruimte en sprekers zijn afgestemd. Dit zorgt ook online voor optimale weergave van beeld en geluid en voor maximale beleving en betrokkenheid. Daarbij heeft de speciale conferentietafel ingebouwde schermen waarop aanvullende presentaties, branding of video’s worden getoond. Of je nu in de zaal zit, thuis of onderweg bent. Je krijgt de boodschap overal even goed mee.

Check de beschikbaarheid op jouw voorkeursdata

Wil je ook vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving jouw doelgroep bereiken? Check dan meteen of onze mobiele webcaststudio nog beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur en reserveer direct. Dan weet je zeker dat je niet misgrijpt.

Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte