Nieuws

Succes! We zijn opnieuw geslaagd voor de ISO27001 audit

03-04-2024 10:33

Wij hebben goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs! We hebben namelijk opnieuw succesvol de externe ISO27001-audit doorlopen. En dat is niet alleen goed voor ons, maar ook voor jou. Want wij maken - objectief aantoonbaar - werk van informatiebeveiliging en investeren veel energie, tijd en geld in het tegengaan van cybercrime. En dat is een grote geruststelling. Toch?

Ingrijpende gevolgen van cybercrime

Want iedere dag hoor je het wel. Cybercrime. Het aantal organisaties dat er de dupe van wordt groeit. Vaak worden forse geldbedragen betaald om weer te kunnen beschikken over de eigen data en bestanden. Daarna duurt het nog dagen of zelfs weken om systemen weer helemaal up-and-running te krijgen. En dan hebben we het nog niet over bijvoorbeeld productiviteitsverlies, de mogelijkheid dat je niet meer kunt factureren, datalekken en reputatieschade. Kortom: de gevolgen zijn groot.

Wij nemen cybersecurity serieus

Veel redenen dus om veel aandacht te besteden aan cybersecurity. En dat doen wij dan ook. Wij nemen jou als opdrachtgever en onszelf als professionele en toonaangevende Audiovisuele & IT services provider heel serieus. Al onze inspanningen en investeringen op dat gebied en de betrokkenheid van onze medewerkers bewijzen het.

Informatiebeveiliging hoog in het vaandel

En nu… zijn we er nu? Kunnen we nu weer rustig achterover leunen? Nee dus. Dat kunnen we niet en dat willen we niet. Het is nu belangrijk dat we scherp blijven, de richtlijnen blijven volgen én blijven bijdragen aan een cultuur waar kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid én informatiebeveiliging heel hoog in het vaandel staan. Daar mag jij op rekenen.

Gecertificeerde partner

Kies ook voor zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Vertrouw je audiovisuele & IT projecten, collaboration en workplace management oplossingen toe aan een ISO27001 gecertificeerde partner. Aan BIS|Econocom!

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0180 – 486777. Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte