Nieuws

Wij gaan Europa in: Econocom lanceert Europees AV initiatief

01-06-2023 14:52 hybride werken

Met trots kondigt Econocom aan, dat het audiovisuele oplossingen tot zijn vierde onafhankelijke activiteit maakt. Het businessmodel van de groep steunde lange tijd op drie elkaar aanvullende strategische activiteiten, Financiering, Products & Solutions en Services. “Als gevolg van de sterke groei van de audiovisuele activiteiten bevindt Econocom zich in een uitstekende positie om marktleider in heel Europa te worden in deze toekomstbestendige groeisector”, verklaart Jean-Louis Bouchard, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Nóg meer expertise en toegang tot geavanceerde technologieën

Met de lancering van deze nieuwe AV-activiteit profiteren Nederlandse klanten van nóg meer expertise en hebben zij toegang tot geavanceerde technologieën, cutting-edge producten en services. De Europese audiovisuele activiteiten komen onder leiding te staan van Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom, met een sterke ondersteuning van Jean-Pierre Chamillard, Managing Director van Exaprobe. Met beide jarenlange ervaring en een trackrecord van spraakmakende projecten weten we zeker dat zij een groot succes maken van deze activiteit.

Groei-ambities

“Ik ben erg trots op dit strategische initiatief en de kans die mij wordt geboden om de nieuw gevormde Audiovisual & UC-divisie voor Econocom te leiden.” aldus Jean Pierre Overbeek. “Na de succesvolle overname van BIS|Econocom in 2017 en de groei die we, dankzij de combinatie van onze diensten, hebben gerealiseerd, is onze nieuwe ambitie om wereldwijde marktleider in onze branche te worden. Het uitgangspunt is fantastisch, waarbij we onze 40 jaar AV & UC-expertise combineren met de wereldwijde aanwezigheid van Econocom en onze AV-as-a Service concepten.

Internationaal gestandaardiseerde faciliteiten

Met al onze expertises samen hebben we alles in huis om klanten de meest efficiënte en complete unified communication (UC), networking, cybersecurity en audiovisuele oplossingen en services te bieden. Juist ook voor multinationals en andere internationale organisaties die op zoek zijn naar het standaardiseren van faciliteiten voor een zo hoog mogelijk gebruikersgemak. Bovendien voegt Econocom hier een wereldwijde aanpak en lifecycle-/fleet-management services aan toe voor het realiseren van circulaire oplossingen.

Meer informatie

Wil je weten welke voordelen deze Europese AV activiteit jouw organisatie biedt? Onze specialisten praten je graag bij. Neem contact op via het formulier rechts of bel 0180 – 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte