Nieuws

Geslaagd Hybrid Workplace Event met 100 bezoekers

07-06-2023 14:36

Bijna 100 relaties en andere geïnteresseerden kwamen afgelopen dinsdag 6 juni naar Barendrecht voor ons Hybrid Workplace Event. Tijdens inspirerende keynotes en break-out sessies kwam niet alleen de techniek aan bod, maar ook de zachte kant van hybride werken. Hoe ziet je hybride beleid eruit? Hoe verleid je collega’s om naar kantoor te komen? En hoe kun je je medewerkers remote aansturen en motiveren? De hoge opkomst bevestigt opnieuw dat veel organisaties bezig zijn met de voordelen, maar ook de vraagstukken die het hybride werken met zich mee brengt.

Michel Bouman deelt belangrijke inzichten en visie op hybride werken

We werken meer dan ooit thuis. De Covid-pandemie heeft ons laten proeven aan de vrijheid die hybride werken ons geeft en we willen niet meer terug naar 4 of 5 dagen in de file naar kantoor. Heel veel organisaties wereldwijd stoeien met deze omslag. Michel Bouman geeft in zijn keynote waardevolle inzichten hoe we met z’n allen efficiënter kunnen werken, hoe je zorgt voor succesvolle hybride meetings én hoe AI onze manier van werken de komende jaren gaat veranderen.

Ray Klaassens inspireert met lessen en ervaringen uit de Special Forces

Oud-commando Ray Klaassens, bekend van tv-programma Kamp van Koningsbrugge, weet als geen ander hoe je obstakels overwint en je doelen bereikt. Ray deelt een inspirerend verhaal over persoonlijk leiderschap, hoe je mensen kunt blijven motiveren en samen naar dezelfde doelen toe werkt. Met dé drie key-aspecten die je nodig hebt om een (hybride) organisatie succesvol te laten draaien.

Break-out sessies over dé oplossingen voor future-proof hybride werken

Na een heerlijke foodtruck lunch in de zon borduurden vier break-out sessies verder op de ochtendsessie. De technische mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van hybride werken werden belicht door Sony en Yealink. Daarnaast is ook het belang van een goed ingericht kantoor en de mogelijkheden die AR en VR daarin bieden onder de aandacht gekomen. Aangevuld met Managed Services en AV-as-a-Service om te zorgen voor zekerheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

Gemist? Kijk de keynotes nu terug.

Heb jij het event gemist? Geen zorgen! De inspirerende keynotes van Michel Bouman en Ray Klaassens zijn door de professionals van ons Creative en Event Rental team vastgelegd. Laat hieronder je e-mailadres achter om de opname te bekijken.

Ben je door dit event nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts. Onze adviseurs helpen je graag!

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte