Nieuws

Hoe presteert jouw hybride kantoor? Profiteer van een gratis scan!

22-11-2023 10:36

Uit het meest recente Annual Workplace Report 2022 van het Amsterdamse adviesbureau Measuremen blijkt opnieuw dat we na de corona pandemie fundamenteel anders zijn gaan werken. Hoewel dit geen verrassing is, toont het onderzoek aan dat zowel organisaties als medewerkers nog steeds zoekende zijn naar de juiste invulling van deze nieuwe manier van werken.

Hybride werken? Neem jouw kantoor onder de loep

Ervaart jouw organisatie uitdagingen bij het in de praktijk brengen van hybride werken? Laat dan je kantoor eens onder de loep nemen door een professional. Onze experts brengen graag jouw situatie in kaart en presenteren hun aanbevelingen voor een toekomstbestendige hybride werkomgeving in een gratis adviesrapport. Zet de stap naar het ideale hybride kantoor.

Meld je nu aan

Duurzaamheid, productiviteit, gebruiksvriendelijkheid

Zorg voor de juiste hardware, software en inrichting om jouw collega’s optimaal te laten samenwerken, ongeacht tijd, plaats en grenzen. Streef naar flexibiliteit, kwaliteit, productiviteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Hoe? Nodig onze experts uit voor een gratis scan waarin wij de huidige situatie analyseren en concrete verbeterpunten aanreiken voor een toekomstbestendige hybride werkomgeving.

Tijdens onze scan kijken wij naar:

  • Mogelijkheden om hybride te werken in verschillende ruimtes en vanaf individuele werkplekken
  • Oplossingen voor het reserveren, beheren én monitoren van ruimtes en werkplekken
  • Digitale bezoekersregistratie, interactieve wegbewijzering en wachtrijmanagement
  • Interne communicatie tussen vestigingen, binnen één pand én naar werkplekniveau
  • IT beveiliging, virusbescherming, patch management, IT monitoring en IT beheer
  • Ruimte-ontwerp en ruimte-inrichting, die creativiteit en interactie stimuleert

Vanuit verschillende perspectieven bekijken wij wat in jouw situatie de beste oplossingen zijn en hoe je jouw doelen daadwerkelijk kunt realiseren. Onze bevindingen worden vastgelegd in een rapport, inclusief inzicht in de benodigde investeringen, desgewenst op basis van een maandelijks tarief.

Profiteer nu van onze gratis ‘Hybride kantoor’ scan

Neem jouw kantoor grondig onder de loep en zet de volgende stap naar een optimaal ingerichte hybride kantooromgeving. Wil jij dit ook? Meld je aan en wij nemen spoedig contact met je op.

Meld je nu aan

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte