Nieuws

40 jaar aan ervaring en expertise. Bereid je voor op knallende acties in september

04-07-2023 10:40

1983… Het jaar dat de eerste aflevering van The A team wordt uitgezonden, de CD zijn intrede maakt, er een medische doorbraak is met de geboorte van reageerbuisbaby Stefanie in het Rotterdamse Dijkzigt ziekenhuis, Freddy Heineken wordt ontvoerd én dat Michael Jackson zijn album Thriller uitbrengt, voor het eerst Billie Jean zingt en zijn iconische Moonwalk introduceert. Maar óók het jaar dat BIS Bedrijfs Informatie Systemen BV officieel wordt opgericht. En dat gaan we vieren!

Een volwassen organisatie met dezelfde jeugdige ambitie

22 september 1983. De dag dat BIS Bedrijfs Informatie Systemen officieel wordt geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In die - bijna - 40 jaar zijn we volwassen geworden maar hebben we onze jeugdige ambitie en drive nooit verloren. Het samenbrengen van mensen om daardoor organisaties slagvaardiger en wendbaarder te maken zit in ons DNA vanaf dag 1. Daarbij worden we gedreven door de nieuwste technologie te vertalen naar gewaardeerde oplossingen. En het vertrouwen dat we keer op keer krijgen van onze klanten maakt ons meer dan dankbaar! Op naar de volgende 40 jaar!

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert… En dat gaan we doen ook. Niet één keer maar de hele maand september hebben we hele bijzondere acties voor jou! Van hele fijne kortingen tot mooie cadeaus en grappige prijzen. Wat precies houden we nog even geheim. Maar houd je mailbox en onze socials in de gaten om niks te missen!

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte