Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op geweldige prijzen

04-09-2023 18:00

Als audiovisuele integrator met 40 jaar ervaring, delen we graag onze kennis en expertise met jou. Onze nieuwsbrief is erop gericht om jou als professional te voorzien van relevant nieuws en inzichten die je helpen bij het nemen van cruciale beslissingen voor je organisatie. Bovendien maak je deze maand als lezer kans op hele mooie prijzen!

Waarom inschrijven voor onze nieuwsbrief?

  • De laatste ontwikkelingen: Ontdek de nieuwste AV-technologieën die jouw zakelijke omgeving naar een hoger niveau tillen.
  • Exclusieve productacties: Als nieuwsbriefabonnee profiteer je van speciale aanbiedingen en kortingen op ons uitgebreide webshop assortiment.
  • Inspirerende klantcases: Laat je inspireren door succesverhalen van collega organisaties. Ontdek hoe onze oplossingen al vele gebruikers hebben geholpen bij de verbetering van de (hybride) samenwerking en hun interne en externe communicatie.

Maak kans op fantastische prijzen met onze jubileumloterij!

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, organiseren we een loterij voor alle ontvangers van onze nieuwsbrief Door je in te schrijven maak je automatisch kans op geweldige prijzen, zoals de nieuwste audiovisuele gadgets, vouchers voor professionele services of zelfs een compleet verzorgde upgrade van jouw vergaderruimte! 

Hoe kun je meedoen?

  • Ontvang je onze maandelijkse E-News nog niet? Schrijf je dan in via de link hieronder.
  • Je maakt dan automatisch kans op prijzen in onze jubileumloterij.
  • Op vrijdag 29 september maken we de winnaars bekend!

Schrijf je vandaag nog in voor inspirerende klantcases, de nieuwste ontwikkelingen, productacties en alle mogelijkheden die audiovisuele integratie te bieden heeft!

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte