Nieuws

40 jaar BIS|Econocom; Van Front Office naar Future Office met bezoekersregistratie

18-09-2023 12:17

40 jaar BIS|Econocom… Bereikt met een fantastisch team van specialisten. We blikken terug met een aantal van onze veteranen die door de jaren heen een onschatbare bijdrage hebben geleverd aan het succes van de organisatie.

Dit keer de beurt aan Rodi van Egmond. Al sinds augustus 1999 een vast gezicht binnen het BIS|Econocom team.

Rodi van Egmond - Het was augustus 1999 toen ik mijn intrede deed bij BIS. Destijds begon ik als tijdelijke vervanging in de kantine, een klus die al snel veranderde in een vaste baan. Toen de kantine sloot stond er een nieuwe uitdaging voor de deur: de receptie. Ik werd achter een computer geplaatst, terwijl ik nog nooit eerder met zo'n apparaat had gewerkt. Dat was een pittige overgang. Ik ontving bezoekers, nam de telefoon aan en verbond iedereen door. Alle telefoonnummers moest je uit je hoofd kennen en dat werden er steeds meer. Heel veel nummers kan ik nog dromen!

”Door technologie kan ik me concentreren op hetgeen ik het leukste vind”

Gelukkig is de technologie snel verbeterd en is mijn werk alleen maar nog leuker geworden. Het mooiste voorbeeld daarvan is ons bezoekersregistratiesysteem. Gasten kunnen zichzelf aanmelden op een scherm bij binnenkomst en de collega waarvoor het bezoek komt wordt automatisch op de hoogte gesteld dat de gast gearriveerd is. Dit heeft mijn werk echt enorm veranderd! Ik hoef collega’s niet meer door het hele pand op te sporen en heb nu veel meer tijd voor wat ik het leukste vind; gasten een warm welkom geven met een lekker kopje verse koffie en een gezellig praatje.Trots op de dingen die we doen

Wat me al bijna 25 jaar bij BIS houdt, is de voortdurende verandering en ontwikkeling. Zoals het toevoegen van een interieurteam. Ik vind het echt leuk om te zien wat voor mooie creaties ze maken en met welke mooie materialen er gewerkt wordt. Sinds de verhuizing naar Barendrecht is dat nog veel meer zichtbaar. Ik zie nu pas eigenlijk echt duidelijk wat we allemaal doen.

“Het is één groot project waar we samen aan werken, en dat project is nog lang niet af”

Daarbij past mijn persoonlijkheid perfect bij mijn functie. Ik geniet ervan om mensen blij te maken en mijn collega's te helpen. Ook is mijn betrokkenheid bij de organisatie en mijn collega's groot. Ik zie BIS|Econocom als een groot project waar we samen aan werken, en dat project is nog lang niet af!

Ik verwacht dan ook dat we blijven inspelen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën, en dat we ons blijven aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Dat zit in het DNA. De kracht van BIS|Econocom ligt in het niet stagneren, maar meebewegen met de tijd. En dat is wat ik graag wil blijven zien in de komende jaren.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte