Nieuws

BIS|Econocom schenkt groot touchscreen aan Stichting Jarige Job

21-09-2023 16:14

Je verjaardag vieren is gelukkig voor heel veel kinderen in Nederland de normaalste zaak van de wereld. Maar dat geldt niet voor iedereen. Helaas zijn er in Nederland meer dan 100.000 kinderen voor wie je verjaardag vieren helemaal niet zo normaal is. Er zijn talloze gezinnen waar financiële beperkingen het versieren van het huis, trakteren op school en het uitnodigen van vriendjes onmogelijk maken.

Ieder kind verdient een verjaardag

Voor deze kinderen is er Stichting Jarige Job. Deze geweldige stichting zet zich iedere dag in om kansarme kinderen te kunnen verrassen met een verjaardagsbox, compleet met versieringen, een leuk boek en lekkernijen voor zowel thuis als op school.

Toen Jarige Job bij ons aanklopte met de wens voor een interactief scherm, waarmee ze hun vergaderruimte en vergaderingen wilden verbeteren, aarzelden wij geen moment. Wat ons betreft lijdt het geen twijfel dat deze stichting een hoogwaardig scherm verdient, natuurlijk mét uitgebreide mogelijkheden om het impactvolle werk dat ze doen te ondersteunen.

Deze week hebben wij het scherm bij Stichting Jarige Job afgeleverd. Op een elektrisch verstelbaar onderstel. We hopen hiermee een steentje bij te dragen aan de bewonderenswaardige inspanningen van de stichting om ervoor te zorgen dat elk kind in Nederland zich écht jarig voelt.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte