Nieuws

Poly's nieuwe innovaties verbeteren hybride vergaderervaring

30-10-2023 16:22

Poly, toonaangevend leverancier van videoconference, heeft een nieuwe reeks producten en diensten ontwikkeld die de gebruikerservaring in de hybride meetingroom verder perfectioneert. De oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën, zoals AI en machine learning, en zorgen voor een extreem heldere audio- en videokwaliteit.

Poly Studio X52: geoptimaliseerde vergaderervaring voor middelgrote ruimtes

Absolute topper is de Poly Studio X52 videobar, ontworpen om middelgrote vergaderruimtes te optimaliseren. Met de Poly DirectorAI slimme cameratechnologie biedt deze alles-in-één videobar een dynamische ervaring met geautomatiseerde kadering van groepen, sprekers en individuen. De 4K, 20MP camera garandeert een helder beeld zonder vervorming, vanuit elke hoek van de ruimte. Certificering voor platforms als Google Meet, Microsoft Teams en Zoom, evenals ondersteuning voor BlueJeans, GoTo, en RingCentral, maken de Poly Studio X52 een veelzijdige keuze. Bovendien is de Studio X52 prima betaalbaar, waardoor deze toegankelijk is voor iedere organisatie.

Poly Video OS voor een uniforme ervaring op al je Poly apparatuur

Poly Video OS, dat een uniforme ervaring biedt op alle Poly videoapparatuur, komt met nieuwe functies en verbeteringen. De Poly DirectorAI Perimeter technologie biedt nauwkeurige framing van deelnemers, vooral in vergaderruimtes met glazen wanden, terwijl galmen en echo's worden verminderd voor optimale geluidshelderheid. Ideaal voor moderne meetingrooms waar vaak veel staal en/of glas wordt gebruikt.

Poly Lens: gestroomlijnd apparaatbeheer

Voor effectief IT-beheer introduceren we Poly Lens remote device management, waarmee je al je Poly-apparatuur op afstand kunt monitoren en beheren. Met integratiepartners zoals Ubiqisense en Vyopta biedt Poly Lens uitgebreide inzichten in het gebruik van kantoorruimtes en UC-apparaten, waardoor jij beter kunt inspelen op veranderende trends in kantooromgevingen.

Advies op maat

BIS|Econocom is een Poly Gold partner en kan je helpen om de juiste oplossing te kiezen voor jouw hybride vergaderomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte