Nieuws

Black Friday wordt Black Friweek, profiteer van knallende acties

01-11-2023 11:42

Kijk jij ook al uit naar die ene dag vol onweerstaanbare aanbiedingen? Op 24 november is het weer zo ver: Black Friday, dé dag waarop je eindelijk die langverwachte aankoop kunt doen voor een prijs die je versteld doet staan.

Geen Black Friday maar een Black Friweek

Maar wij gaan nog veel verder! We breiden het feest uit en laten de Black Friday-gekte voortduren vanaf woensdag 22 tot en met dinsdag 28 november, met een opeenvolging van toffe acties die je écht niet wilt missen! De exacte details van welke producten je tegen spotprijzen kunt bemachtigen, houden we nog even voor onszelf. Wat we wel kunnen onthullen, is dat het absoluut de moeite waard is om onze nieuwsbrief en webshop in de gaten te houden!

Gratis kruidnoten uitdeelpakket

Bij ons bestel je niet alleen de Black Friday actieproducten tegen ongekend lage prijzen, maar ook nog eens snel, eenvoudig en veilig via onze webshop. We zorgen er natuurlijk voor dat ze gratis bij jou worden bezorgd. En als kers op de taart, ontvang je een extra 2% korting als je met iDeal betaalt!

En raad eens? Als jij een van de eerste 15 bestellers bent tijdens de Black Friday Week, dan krijg je een GRATIS kruidnoten uitdeelpakket om te delen met jouw collega's. Dat is maar liefst vier keer genieten!

Houd je mailbox in de gaten, want daar zullen onze spetterende acties binnenkort verschijnen!

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte