Nieuws

All-in-one verrijdbare meeting solution voor jouw hybride kantoor

01-11-2023 10:15

Compleet ingerichte vergaderruimtes zijn belangrijk, maar samenwerking en creatieve interactie buiten de vergaderruimtes zijn net zo belangrijk. Speciaal voor deze teamactiviteiten heeft SMS de Peggy One ontworpen; een mobiele collaboration oplossing die flexibel inzetbaar is voor (digitale) teamactiviteiten. Het beste van twee werelden en overal op kantoor inzetbaar.

Ontworpen voor de nieuwe manier van werken

De SMS Peggy One onderscheidt zich van andere statieven door het grote flexibele montagevlak en alle beschikbare accessoires. Daarmee richt jij je statief precies zo in als jij wilt. Je kiest zelf welk display, welke videobar of camera met microfoon en speakers je toevoegt. Gebruik je het statief bij een lage zit, dan plaats je de camera onder het scherm, zit je aan een hogere tafel dan plaats je deze boven het scherm. Tijdens je meeting een brainstorm met pen en papier? Draai de Peggy om en je hebt een whiteboard of flipover tot je beschikking. Zelfs tussen meetings door kun je de oplossing afstemmen op jouw gebruikersbehoeften.

Jouw ideale totaaloplossing

Uiteraard leveren we niet alleen de Peggy One maar kunnen we je helpen om jouw flexibele meeting oplossing compleet samen te stellen. Geheel afgestemd op het door jou gewenste collaboration platform, overige audiovisuele faciliteiten én beschikbare budget. Van display en camera tot de juiste brackets voor het herbergen van randapparatuur en presentatie-accessoires. .

Mobiliteit in focus

Met de mobiliteit van Peggy One is het eenvoudig om de apparatuur te delen tussen kantoorruimtes. Ideaal voor kantoren met meerdere kleinere huddle ruimtes waar kleine teams vaak samenwerken. De grote wielen en oversized handgrepen maken dit product gemakkelijk te verplaatsen en met de mogelijkheid om een batterij te integreren, is een volledig mobiele ervaring mogelijk.

Stel je eigen Peggy One samen

Peggy One is een flexibele en betaalbare oplossing die de samenwerking op hybride werkplekken verbetert. Peggy One is een waardevolle aanvulling op elk hybride kantoor. Wil jij ook jouw ideale meeting oplossing samenstellen? Onze specialisten denken graag mee!

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte