Nieuws

Geen tijd om ons prachtige kantoor te bezoeken? Try the wAVe. 

07-11-2023 09:39

Onder het mom ‘practice what you preach’ zijn onze kantoren ingericht als showcase van hybride werken in de praktijk. Bezoek één van onze vestigingen en beleef, voel, hoor, zie en ervaar de kracht van audiovisuele middelen… Geen tijd voor een bezoek aan ons kantoor in Barendrecht? Kijk dan virtueel rond in ons pand met de 360 graden digitale tour.

Wonderful AV experience

In onze wonderful AV experience ontdek je hoe ook jouw organisatie maximaal profiteert van audiovisuele & IT technologie. We laten je niet zomaar een paar ruimtes zien, maar nemen je mee in onze visie op de rol van moderne technologie en de optimale balans tussen omgeving, technologie en gebruiker (bricks, bytes & behaviour). Met onze open werkruimtes en tal van verschillende soorten vergader- en concentratieruimtes met glazen wanden zorgen we voor transparantie en interactie tussen teams en collega’s.

De gebruiker centraal

Iedereen moet overal kunnen werken. Zonder gedoe. Zonder haperende apparatuur. Als de gebruiker zich comfortabel voelt en niet afgeleid (gefrustreerd?) wordt door (technische) randzaken, komt dat zijn welzijn en productiviteit ten goede, neemt zijn motivatie toe en daalt zijn ziekteverzuim. Maar dan moet alles gewoon kloppen. Natuurlijk is dat in the wAVe perfect geregeld. Kijk zelf maar.

kijk rond. verbaas je.

Toch in real life ervaren?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je zelf eens een kijkje komen nemen? Onze specialisten leiden je graag rond en laten je zien welke positieve invloed sfeer, verlichting, akoestiek, kleurgebruik en inzet van audiovisuele oplossingen op jouw gebruikers hebben en hoe het jouw organisatie vooruit helpt.

Laat een bericht achter via deze pagina en één van onze specialisten neemt contact met je op.

Of bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte