Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

04-12-2023 11:38

Parijs, 4 december 2023 - Vandaag lanceert de Econocom Group met overtuiging zijn nieuwe Europese merk: Gather. Gather onderstreept Econocoms ambitie om de audiovisuele (AV), Unified Communications (UC) en IT-dienstverlening van de groep te versterken en uit te breiden; binnen en buiten Europa. Als nieuw merk tilt Gather de ondersteuning van zijn klanten bij het ontwerp, onderhoud én beheer van optimaal ingerichte digitale werk-, retail-, reis- en vrijetijdsomgevingen naar een hoger niveau.

De lancering van Gather is onderdeel van Econocoms strategische plan One Econocom, dat de ambities voor de komende vijf jaar uiteen zet. Gather onderstreept de drive van Econocom om het AV, UC & IT landschap opnieuw vorm te geven, en biedt organisaties zoals multinationals, luchthavens, retail ketens, stadions, financiële en overheidsinstellingen een unieke combinatie van innovatie, expertise en services op wereldwijde schaal.

Gather’s lancering markeert een belangrijke mijlpaal in Econocoms streven naar innovatie en zijn vastberadenheid om de toekomst van AV, UC en IT-oplossingen verder vorm te geven. Als internationaal merk wordt Gather vertegenwoordigd en gecoördineerd door Jean Pierre Overbeek, momenteel de CEO van BIS|Econocom, die een indrukwekkende staat van dienst heeft in de dynamische AV & IT branche.

Jean-Louis Bouchard, oprichter en voorzitter van de Econocom Group: "Historisch gezien komen mensen op allerlei manieren samen. Vandaag staan we op het kruispunt van innovatie en verbinding. We tillen de essentie van samenzijn naar nieuwe digitale hoogten. Door de kracht en mogelijkheden van zijn toonaangevende Europese AV, UC en IT-entiteiten te combineren, herdefinieert Econocom de manier waarop mensen en bedrijven zich verbinden, met elkaar samenwerken en creëren.

Econocoms verantwoordelijkheid gaat verder dan de business alleen. Met een sterke focus op duurzaamheid, ethiek en veiligheid, is onze visie niet alleen gericht op technologische vooruitgang, maar juist op menselijke en maatschappelijke progressie. Door de combinatie van de sterkten van Econocom sluiten onze oplossingen voor werkplekken, infrastructuren en werk- en retail-omgevingen naadloos op elkaar aan; natuurlijk aangevuld met onze as-a-service mogelijkheden en andere financiële services.”

Gather heeft als missie de revolutie naar de werk- en retail-omgeving van de toekomst te leiden, door een mensgerichte benadering van technologie, waarbij het zijn bredere verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de samenleving en zijn klanten omarmt.

Als een van de toonaangevende aanbieders in Europa realiseert Gather intelligente en innovatieve AV, UC en IT-oplossingen; van geavanceerde ruimtes om samen te werken, tot slimme digitale bewegwijzering, en van interactieve hybride kantooromgevingen tot veilige IT-infrastructuren. Ook beschikbaar als as-a-service oplossing, waarbij het accent ligt op gebruik boven bezit. Gather verrijkt zijn oplossingen met slimme services, zoals interieurontwerp, fleet- en lifecycle management, proactief onderhoud, creatieve diensten en financiële engineering.

Bekijk hier de gloednieuwe website van Gather.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte