Nieuws

Stel jouw ideale werkomgeving samen in onze Office Space Configurator

08-12-2023 15:10

Heb jij al ontdekt hoe gaaf het is om in onze online Office Space Configurator binnen enkele minuten je eigen meeting space, public space of work space samen te stellen; compleet met de door jou gewenste AV & IT oplossingen? Velen voor jou ontdekten het gemak, de prachtige 3D visualisatie en het voordeel van de indicatieve prijs per maand. Ontdek het ook.

Stap-voor-stap je eigen kantoor inrichten

Met de Office Space Configurator richt jij stap-voor-stap jouw kantoorruimtes in. Volledig intuïtief stel jij - aan de hand van vragen over de functionaliteit - de ruimte(s) van jouw dromen stukje bij beetje samen met A-merk oplossingen. Compleet voorzien van 3D visualisatie.

Het kantoor is ingedeeld in drie categorieën:

  • Meeting Space; ruimtes waar mensen komen om te vergaderen en samen te werken.
  • Public Space; plaatsen waar medewerkers en bezoekers elkaar ontmoeten, zoals de entree, bedrijfsrestaurant en coffee corner.
  • Work Space; dit omvat de werkvloer met werkplekken, stilteruimtes, maar ook lockers.

AV-as-a-Service; van bezit naar gebruik

Doorloop zelf de stappen en bereken gelijk jouw as-a-service maandbedrag. Alle faciliteiten om samen te werken, te presenteren en vergaderen voor een vast bedrag per maand. Met een AV-as-a-Service contract ben je ongekend flexibel en heb je écht nergens omkijken naar. Wij installeren, beheren en onderhouden de apparatuur, jij hoeft het alleen maar te gebruiken.

Stel zelf je ultieme kantoor samen

Ontdek zelf hoe makkelijk het is om je Office Space samen te stellen. Ben je klaar met je configuratie? Dan staan onze specialisten natuurlijk klaar om je verder te helpen. Probeer het zelf!

configureer direct

Meer weten? Een vraag?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Wij helpen je graag.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte