Nieuws

Barco ClickShare nog aantrekkelijker: Try & Buy en Trade-In

08-12-2023 15:21

Hybride meetings. Remote werkende collega’s. Collaboration platforms als Microsoft Teams, Cisco Webex en Zoom. Het is geen nieuws dat talloze organisaties momenteel veel van hun bestaande ruimtes (willen) herinrichten om optimaal in te spelen op de nieuwe realiteit.

Van standaard naar hybride

De Barco ClickShare CX-serie verandert jouw standaard meeting ruimte in een multifunctionele ruimte voor videoconference, collaboration en hybride (samen)werken. Met één druk op de knop stream je de video, audio én content vanaf je laptop naar het centrale presentatiescherm. Snel, draadloos en veilig. Het gemak, de kwaliteit, de eenvoud staan garant voor een bijzondere gebruikservaring. En met twee super acties maken wij de aanschaf voor jou nu nog aantrekkelijker.

Try & Buy | Vrijblijvend proberen

Om het voor jou nóg leuker te maken, bieden wij jou de mogelijkheid om de ClickShare CX van jouw keuze eerst maar liefst 4 (vier!) weken uit te proberen. Daarna besluit je of je hem wilt bestellen of niet. Simpeler kan niet. Profiteren? Volg de stappen in dit Leaflet

Trade-ln | Aantrekkelijk Aanschaffen

Nadat je de ClickShare vrijblijvend hebt geprobeerd, wil je hem ook hebben. Dat weten wij zeker. Daarom hebben wij voor jou een aantrekkelijke trade-in actie. Lever je huidige draadloos-presenteren-oplossing (van Barco, maar ook van veel andere merken) in en je krijgt van ons een onweerstaanbare korting op de nieuwste Barco ClickShares. Of dat nou je eerste, tweede of tiende ClickShare is, en of je nu gaat voor één type ClickShare of voor een mix? Dat maakt niet uit. De korting is voor jou.

Hoe hoog die korting is? You’ll find out. Klik op onderstaande button en wij vertellen je alles.

JA! Ik wil ook profiteren! 

Duizenden gingen je voor

Goed om te weten. Vele duizenden gingen je inmiddels voor. Barco en BIS hebben honderden organisaties en tienduizenden gebruikers geholpen met de perfecte draadloze infrastructuur en/of een hoogwaardige, platformonafhankelijke en gebruiksvriendelijke conferencing oplossing.

Vragen? Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte