Nieuws

Je kunt niet (meer) zonder workplace management (gratis whitepaper)

11-12-2023 10:00

Onze manier van werken is definitief veranderd en daarmee ook onze werkomgeving. Met Workplace Management stem je de moderne werkomgeving af op de gebruiker en de activiteiten. Alles draait om het perfect faciliteren van de activiteiten van medewerkers; van de parkeerplaatsen tot de meeting rooms en van de individuele werkplek tot aan de coffee corners. 

Het kantoor als ontmoetingsplek 

Als de kantoorruimte beperkt is en de behoefte aan samenwerkplekken groot kunnen er frustraties ontstaan. Meeting ruimtes die constant vol zitten, een boardroom voor 12 personen die bezet wordt door vier collega’s, een door jou gereserveerde ruimte die in beslag is genomen door anderen óf collega’s die door gebrek aan een privé plekje luidruchtig in de kantoortuin aanwezig zijn. Voor veel kantoren zijn dit herkenbare situaties. Hoe je dit voorkomt? Met een goed doordacht Workplace Management concept. 

Trek medewerkers aan met een innovatieve werkomgeving 

In een paar klikken een vergaderruimte kunnen vinden, met of zonder videofaciliteiten, makkelijk online contact maken met collega’s, online samenwerken aan projecten. Millennials, en meer nog Gen Z, zijn gewend aan het gemak van technologie en verwachten dit ook op de werkvloer te hebben.  Millennials geloven sterk dat bedrijven een innovatieve werkomgeving nodig hebben om innovatief werk te kunnen leveren. Met een beroepsbevolking die in 2025 voor 75% bestaat uit millenials kun je als organisatie de behoeften van deze generatie niet negeren. 

Verhogen motivatie en betrokkenheid met narrowcasting 

Niet alleen onze manier van samenwerken is veranderd. In een tijd waarin medewerkers minder vaak op kantoor zijn is het belangrijk om aandacht te besteden aan het verhogen van de betrokkenheid van medewerkers. Narrowcasting kan hier een mooie rol in spelen, door de content tot op afdelings- of zelfs individueel niveau af te stemmen. Door je narrowcasting systeem te koppelen met andere informatiesystemen (databases) kan informatie ook volautomatisch weergegeven worden; zonder enige menselijke tussenkomst. Denk bijvoorbeeld aan het actuele stroom- en gasverbruik en hoe dit zich verhoudt tot de gestelde doelstellingen.  

Alles wat jij wilt weten in 1 whitepaper 

Herken je de uitdagingen? Wil jij weten hoe jij je medewerkers kunt faciliteren zonder zelf 24/7 bezig te zijn met planningen? Hoe jij de beschikbare ruimte optimaal kunt inzetten? En welke technologische eisen er zijn om aan de specifieke wensen van het hybride kantoor te voldoen? Lees ons gratis whitepaper Workplace Management. 

Download whitepaper

Vrijblijvende afspraak met specialist 

Wil je de whitepaper overslaan? Weet je (ongeveer) al wat je wilt? Heb je simpelweg behoefte aan iemand die met je meedenkt en die echt weet waar hij het over heeft? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak! 

Bel 0180 - 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts. 

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte