Nieuws

Gather: the best kept secret in the industry (video)

08-02-2024 10:06

In december 2023 lanceerden wij ons nieuwe merk Gather. De kracht van Gather ligt in het internationale netwerk van AV en IT specialisten en fabrikanten. Hoe kon het ook anders dan dat wij op de grootste technologiebeurs ISE aanwezig zijn, om de nieuwste technologieën van topfabrikanten te bekijken en samen te komen met internationale collega’s.

Maar wat is Gather?

Het merk Gather is ontstaan vanuit de wens van belangrijke klanten om AV, UC & IT projecten internationaal te kunnen uitrollen met één partner. Door de kracht en mogelijkheden van al onze Europese AV, UC en IT-entiteiten binnen de Econocom groep te combineren, is Gather dé partner voor organisaties zoals multinationals, luchthavens, retail ketens, stadions, financiële en overheidsinstellingen. Met een unieke combinatie van innovatie, expertise en services op wereldwijde schaal kan Gather internationale projecten succesvol realiseren.

Human-first digital solutions

Ons nieuwe merk weerspiegelt onze visie op een toekomst waarin technologie menselijke connecties bevordert en bedrijfsresultaten verbetert door middel van innovatieve digitale werkomgevingen. Met een sterke focus op duurzaamheid, ethiek en veiligheid, is onze visie niet alleen gericht op technologische vooruitgang, maar juist op menselijke en maatschappelijke progressie.

In onze video legt Director of Gather, Jean Pierre Overbeek, vanaf technologiebeurs ISE nog eens uit wat Gather is en kan betekenen voor grensoverschrijdende projecten.

Innovatieve oplossingen en intelligente services

Gather brengt de veelzijdige en krachtige competenties op het gebied van AV, UC & IT binnen de Econocom Group samen en realiseert jaarlijks meer dan 4.500 oplossingen voor meer dan 2.000 organisaties in verschillende branches in Europa. Wij kunnen overal voldoen aan jouw behoeften en overal innovatieve oplossingen en intelligente services bieden. Wat je uitdaging ook is, Gather biedt de ultieme oplossing. Dezelfde ervaring op al je locaties. Let's Gather!

Ga naar gather.econocom.com en volg Gather op LinkedIn.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte