Nieuws

De nieuwste oplossingen om van jouw Event een succes maken (video) 

05-03-2024 11:29

Goed nieuws voor jou als event coördinator! Het assortiment van onze Event Rental divisie is verder versterkt met een aantal hele mooie LED-wall oplossingen. Met deze nieuwste toevoegingen bieden we organisatoren nog meer creatieve beeldoplossingen om de verbeelding te prikkelen en de impact van evenementen te vergroten. Bekijk de video.



Een unieke sfeer voor jouw thema en doelstellingen

Of het nu gaat om een conferentie, productlancering of gala-diner, onze nieuwe LED oplossingen bieden een veelzijdige manier om een unieke sfeer te creëren die perfect aansluit bij de doelstellingen en het thema van jouw evenement. Van dynamische achtergronden tot gepersonaliseerde branding, de mogelijkheden zijn eindeloos.



Jouw visie, onze expertise 

Van een klein seminar tot een grootschalige conferentie, we luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen die naar een creatief en doeltreffend eventplan. We denken niet alleen met je mee over de technische ondersteuning maar brainstormen ook graag mee over de invulling van de catering en aankleding.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een creatieve invalshoek waar je vaak zelf niet aan gedacht hebt. Wij nemen je alles uit handen en stemmen alle elementen van je evenement perfect op elkaar af. Zo kun je, net als je personeel en relaties, heerlijk genieten van een speciale dag of avond. 

Samen onvergetelijke momenten creëren?  

Wil je meer informatie over BIS|Econocom Event Rental? Bekijk dit gedeelte van onze website.  

Staat er een mooi evenement op de planning en wil je de show stelen?  

Bel de specialisten: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. 

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte