Nieuws

Volg ons webinar tijdens de Week van het Anders Werken

07-03-2024 14:00

In aanloop naar de 6e editie van de Anders Werken Summit op 18 juni, nemen wij als kennispartner deel aan het online event De Week van het Anders Werken van 18 t/m 20 maart. Op woensdag 20 maart geeft specialist Bas Heltzel een webinar over unified communication en de trends en ontwikkelingen die wij in de markt tegenkomen. Mis deze kans niet om jouw organisatie naar een next level te tillen en schrijf je nu kosteloos in.

Webinar: Hoe unified communication bijdraagt aan verbinding en productiviteit in een hybride organisatie

In tijden van hybride werken is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven met collega’s en partners. Unified communication (UC) biedt betrouwbare en efficiënte communicatietools die (remote) vergaderen en samenwerken mogelijk maken, ongeacht waar je je bevindt. In dit webinar bespreken we hoe UC je organisatie naar een hoger niveau kan tillen:

  • Efficiënter vergaderen en samenwerken: Vergroot de productiviteit met real-time videoconferenties, collaboration tools en draadloos content delen.
  • De belangrijkste trends voor het hybride kantoor: wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het AV & UC en hoe kun je hier van profiteren?
  • Haal het maximale uit jouw UC-systeem: Vertrouw op experts om je te ondersteunen, van training en adoptie tot monitoring, zodat je alles uit je systemen haalt.
  • Vlekkeloos uitrollen van internationale projecten: Hoe rol je de implementatie van je UC systeem over verschillende locaties en landen succesvol uit?

Wat zijn de management uitdagingen en kansen voor 2024?

Een uniek online evenement voor managers die zich willen laten inspireren over de nieuwe werkmix. Met actuele onderwerpen vanuit onze vooraanstaande kennispartners over personeelsbeleid, de werkomgeving, IT & technologie, cyber security, teambuilding, onboarding, NIS 2, AI en Chat GPT, waarmee je een beter inzicht krijgt in de toekomst van werken.

Mis deze kans niet om jouw organisatie naar een next level te tillen. Schrijf je nu kosteloos in voor De Week van het Anders Werken (een productie van de Anders Werken Summit) en ontdek alles over de uitdagingen en kansen voor 2024!

Meld je hier gratis aan.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte