Nieuws

Minder frustratie, meer focus, met de Workplace oplossingen van Humly

03-04-2024 10:17

In een wereld vol afleiding hebben we meer dan ooit behoefte aan focus. Ongestructureerde processen, interrupties tijdens vergaderingen, zoeken naar een beschikbare ruimte. Allemaal onnodige zaken die zorgen dat we niet gefocust en gemotiveerd met ons werk bezig zijn. De oplossingen van Humly zijn hier het antwoord op. Reserveer voortaan eenvoudig ruimtes, bureaus en andere werkplekken en navigeer overzichtelijk door je hybride kantoor.

Een scala aan workplace oplossingen

Humly biedt een uitgebreid scala aan workplace management tools die naadloos integreren met bestaande systemen. De oplossingen omvatten:

  • Ruimte- en werkplekreservering
    Eenvoudig vergaderruimtes, flexibele werkplekken en andere ruimtes te reserveren via de web app of Microsoft Teams.
  • Bezoekersregistratie
    Automatiseer het aanmelden van bezoekers en zorg voor een soepele en professionele ontvangst. De juiste medewerker krijgt een melding en bezoekers krijgen direct hun geprinte badge.
  • 3D vloerplan
    In plaats van elke verdieping af te lopen om een beschikbare ruimte te vinden, geeft een 3D-overzicht je direct inzicht in welke ruimte vrij en geschikt is voor jouw activiteit.
  • Data-analyse
    Humly verzamelt en analyseert data over het gebruik van werkplekken, vergaderruimtes en andere ruimtes, waardoor organisaties waardevolle inzichten kunnen verkrijgen en hun werkomgeving kunnen optimaliseren.

Waarom kiezen voor workplace oplossingen van Humly?

  • Betrouwbaarheid
    Het team achter Humly heeft meer dan tien jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige producten voor de moderne werkplek. De oplossingen zijn duurzaam en zijn getest in meer dan 100.000 vergaderruimten over de hele wereld, waaronder veel Fortune 500 bedrijven.
  • Toekomstbestendig
    De Humly software integreert eenvoudig met de systemen die jouw organisatie al heeft en kan snel worden geüpgraded en geschaald als dat nodig is.
  • Duurzaamheid
    Humly streeft ernaar om de impact van hun producten op het milieu in elke fase van de levenscyclus te verminderen. Door hoge kwaliteit componenten en een zorgvuldig productieproces garanderen ze een lange levensduur van het product, wat hulpbronnen bespaart en de totale eigendomskosten van je organisatie verlaagt.

De toekomst van workplace management

Met innovatieve technologie en focus op gebruikerservaring, helpt Humly organisaties om hun werkomgeving te transformeren in dynamische en inspirerende ruimtes die de productiviteit, het welzijn en de creativiteit van medewerkers bevorderen.

Meer weten? Gratis vrijblijvend advies

Onze specialisten denken graag mee over jouw specifieke situatie. Bel BIS|Econocom: 0180-486777 of stuur ons rechtsboven een bericht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte