Nieuws

Belangrijke trends en tips in de Anders Werken podcast

03-04-2024 11:59

In aanloop naar de Anders Werken Summit op 18 juni, zijn wij als kennispartner te gast in verschillende podcasts. In deze sessie geeft specialist Brian Schenk zijn kijk op trends en ontwikkelingen die wij in de markt tegenkomen. Mis deze kans niet om jouw organisatie naar een next level te tillen en kijk/luister nu.

Podcast: Wat gebeurt er nu eigenlijk op de werkplek en hebben medewerkers het moeilijk?

Benieuwd naar de toekomst van de werkplek? Luister dan naar de podcast 'Anders Werken in Beweging'! In deze aflevering praat Brian Schenk, Strategic Portfolio & Solutions Manager bij BIS|Econocom, over de impact van 'Anders Werken' op onze werkomgeving.

In de podcast bespreken de experts belangrijke aandachtspunten voor een nieuwe manier van werken. Hoe zorg je ervoor dat remote werkers alles hebben wat ze nodig hebben om productief en gemotiveerd te blijven? En hoe faciliteer je hybride vergaderingen en samenwerking op kantoor? Artificiële intelligentie speelt hierbij een belangrijke rol. Ook het beheren van alle apparaten die niet alleen binnen het kantoor worden gebruikt, is essentieel.

De podcast 'Anders Werken in Beweging' is een waardevolle bron voor iedereen die bezig is met de transformatie naar een future-proof werkomgeving. In drie kwartier ben je weer helemaal up-to-date van de ins en outs!

Luister de podcast hieronder


Doe er je voordeel mee en ontdek hoe nieuwe technologie jouw organisatie kan helpen om succesvol te zijn in de hybride werkomgeving.

Sparren met een specialist?

Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt en die echt weet waar hij het over heeft? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak! Bel 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte