Nieuws

Duurzame MDO-ruimte: optimale audiovisuele beleving voor betere zorg

03-04-2024 15:21

Een goede audiovisuele inrichting van een MDO-ruimte is cruciaal. Beeld en geluid moeten haarscherp zijn, zodat alle details van patiëntendossiers en radiologiebeelden voor alle deelnemers duidelijk zichtbaar zijn. De gebruiker moet eenvoudig kunnen inbellen op de vergadering en beelden kunnen routeren over de grootformaat monitoren. Onze innovatieve MDO-inrichting biedt een optimale audiovisuele beleving en zorgt voor effectieve MDO-overleggen.

Eenvoudige bediening en reservering

Het gebruikersgemak staat centraal bij de audiovisuele inrichting van je MDO-ruimte. Met een groot touch bedieningspaneel kun je heel eenvoudig kiezen op welke monitor je welke bron wilt laten zien, met één druk op de knop je beelden delen en aan de online MDO-meeting deelnemen. Ook het reserveren van een MDO-ruimte wordt heel simpel met een ruimtereserveringssysteem. Aan de buitenzijde is duidelijk zichtbaar of de ruimte beschikbaar of in gebruik is en de verdere planning voor die dag.

Interieur op maat, duurzaamheid centraal

De akoestiek, kleurstelling, meubilair en verlichting van de MDO-ruimte worden afgestemd op de specifieke wensen van de gebruikers. Onze gediplomeerde architecten creëren een inspirerende en prettige werkomgeving waar zorgprofessionals optimaal kunnen presteren. Bij het ontwikkelen van onze MDO oplossingen staat duurzaamheid centraal. De techniek en het interieur zijn gebaseerd op duurzame materialen en is volledig recyclebaar, waardoor onnodige afvalstromen worden voorkomen.

Waarom BIS|Econocom?

BIS|Econocom heeft sinds 2003 de focus op de Gezondheidszorg en richt zich met een apart team op de ziekenhuizen en GGZ instellingen in Nederland. Vanaf de entree van het pand tot en met het OK gebied in het ziekenhuis. Wij hebben daardoor nauwe contacten met de markt en kunnen uitstekend aanvoelen wat een zorgorganisatie nodig heeft.

Meer weten? Gratis vrijblijvend advies

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden met deze Duurzame MDO ruimte? Bel voor een afspraak of stuur ons rechtsboven een bericht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte