Nieuws

Cisco blijft Webex verbeteren voor de ideale hybride werkomgeving

14-05-2024 11:28

Communicatie en samenwerking binnen teams naar een hoger niveau tillen? Dat is precies waar Cisco Webex zich hard voor maakt. Met een reeks handige oplossingen die voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, helpt Webex teams om slimmer samen te werken. Van geavanceerde apparaten tot krachtige software: Webex heeft alles in huis om jouw team productiever te maken.

En het wordt nog beter! Onlangs kondigde Cisco tijdens het jaarlijkse 'Webex@Enterprise Connect 2024' veel nieuwe functies en verbeteringen aan. Wij lichten deze graag even voor je toe.

  • Desk Phone 9800-serie: Deze alles-in-één oplossing combineert bellen, vergaderen, reserveren en een configureerbare actieknop voor ongekende efficiëntie. Alles in één gebruiksvriendelijk apparaat.

  • Webex Customer Experience Essentials: De kloof tussen Unified Communications as a Service (UCaaS) en Contact Center as a Service (CCaaS) wordt overbrugd met de gloednieuwe Customer Experience Essentials. Ervaar nu een naadloze Webex Calling-ervaring met essentiële contactcentertools binnen de intuïtieve Webex-app. Ideaal voor het verbeteren van de klantervaring binnen hetzelfde UC-systeem.

  • Lifecycle Incentives 2.0 voor Webex Suite: Het nieuwste Collaboration Use Case in het LCI 2.0-programma is nu geïntegreerd met Webex Suite. Ervaar het volledige scala aan voordelen, waaronder programmatische automatisering, telemetrie-tracking en verbeterde tools voor kansmanagement. Til je samenwerking naar een hoger niveau met LCI 2.0 voor Cloud Calling en Webex Suite.

  • AI-assistent voor Webex: Ontdek hoe AI de samenwerking, hybride werk en klantervaringen hervormt. Ervaar de toekomst van naadloze communicatie met de AI-gestuurde assistent van Cisco.

Alle functionaliteiten binnen één oplossing

Dit zijn slechts enkele van de nieuwste toevoegingen aan de Webex-ervaring. Het echte voordeel zit in het feit dat alle functies samenwerken als één geïntegreerde oplossing. Webex staat garant voor een consistente en uniforme ervaring met alles wat je nodig hebt om te communiceren, te delen en samen te werken: bellen, chatten, vergaderen, whiteboarden, peilingen houden, webinars organiseren en meer. Dát is de kracht van het Webex-samenwerkingsplatform.

Met deze nieuwste update is Webex nog lang niet uitontwikkeld. Cisco blijft de lat hoger leggen voor het leveren van geweldige hybride werkervaringen. Dit zal gegarandeerd zorgen voor nog veel meer slimme updates, met de gebruiker als grote winnaar.

Klaar om je team naar een hoger niveau te tillen met Cisco Webex?

Neem dan vandaag nog contact op voor een gratis proefversie of een gepersonaliseerde demo. Vul het formulier rechts in of bel 085 019 4404. Onze adviseurs helpen je graag.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte