Nieuws

Combineer de nieuwe ClickShare Videobars met Samsung beeldkwaliteit

04-06-2024 16:46

Barco introduceert de nieuwe serie ClickShare videobars. Deze all-in-one videobars zijn ontworpen om moeiteloze samenwerking te bevorderen in hybride vergaderruimtes. Met hun geavanceerde functies en gebruiksgemak bieden ClickShare Bars een ongeëvenaarde vergaderervaring voor de gebruikers.

Speciale bundels voor moeiteloze samenwerking in hybride vergaderruimtes

Kies nu voor de perfecte combinatie van de nieuwe videobars met Samsungs 4K LED displays voor je hybride vergaderruimtes. De scherpe beelden en heldere geluidsweergave in combinatie met draadloze videoconferencing zorgen gegarandeerd voor moeiteloze videovergaderingen.

1.  Bundle Core

ClickShare Bar Core + Samsung QE55T

2.  Bundle Pro

ClickShare Bar Pro + Samsung QM55C

3.  Bundle Interactive

ClickShare Bar Pro + Samsung WA65C

Dé toekomstbestendige videobar voor de moderne werkomgeving

De nieuwe ClickShare Videobars van Barco zijn een uitstekende keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor moeiteloze samenwerking in hybride vergaderruimtes. De Videobars bieden belangrijke voordelen voor organisaties die hun werkomgeving écht willen laten werken voor zowel remote werknemers als op kantoor:

  • Verhoogde productiviteit: De ClickShare Videobars maken het eenvoudig om te delen en samen te werken aan content, waardoor vergaderingen productiever worden.

  • Verbeterde samenwerking: De videobars bevorderen samenwerking door alle deelnemers in staat te stellen om naadloos te communiceren, ongeacht hun locatie.

  • Gereduceerde kosten: De ClickShare Videobars kunnen de kosten voor IT-ondersteuning en reiskosten verlagen.

  • Eenvoudig te gebruiken: De videobars zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor iedereen ze kan gebruiken.

  • Hoge kwaliteit: De ClickShare Videobars bieden een hoge beeld- en geluidskwaliteit, waardoor vergaderingen realistischer en aangenamer worden.


Profiteer nu van de ClickShare Videobar Bundel met Samsung Display!

Mis deze unieke kans niet om de nieuwe ClickShare Videobars aan te schaffen in combinatie met een Samsung display. Deze bundel biedt de perfecte oplossing voor moeiteloze samenwerking en verbluffende beelden in je vergaderruimtes. Maar wacht niet te lang, want deze bundel is maar tot 30 september 2024 verkrijgbaar!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze exclusieve kans om je vergaderruimtes te transformeren met de nieuwste technologie van Barco en Samsung.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte