Nieuws

Indoor LED: Indrukwekkend, inspirerend en perfect voor elke boodschap

06-06-2024 12:01

Maak in grote indoor locaties zoals winkelcentra, bibliotheken, bioscopen en musea een verpletterende indruk met een LED-scherm. Maar ook op kantoor is het indoor LED-scherm populair. Steeds vaker wordt in boardrooms, bedrijfsrestaurants en entrees gebruik gemaakt van LED voor indrukwekkende communicatie en het creëren van een unieke beleving.

Dynamische inhoud

Een LED-scherm biedt ongekende mogelijkheden om content te presenteren. Laat haarscherpe foto's, dynamische video's en pakkende tekst afwisselen met real-time relevante informatie. Denk aan weerberichten, actualiteiten, nieuws uit de branche of zelfs verkeersinformatie en ov tijden. Zo informeer je medewerkers en bezoekers niet alleen, maar betrek je ze ook bij jouw organisatie.

Onbeperkte creatieve mogelijkheden

Indoor LED schermen worden opgebouwd uit kleine modules, waardoor ze in allerlei vormen en afmetingen kunnen worden samengesteld. Of je nu een LED wall over de volledige breedte van een ontvangstbalie wilt, schermen die meelopen met de vorm van een roltrap, of zelfs LED op de grond als eyecatcher, de mogelijkheden zijn praktisch oneindig. Ons creatieve team helpt graag bij het ontwikkelen van content in de huisstijl van jouw organisatie, specifiek gericht op de doelgroep.

Hoogwaardige kwaliteit en flexibele oplossingen

De nieuwste generatie indoor LED walls van A-merk leveranciers bieden indrukwekkende kwaliteit en veelzijdigheid. Van scherp geprijsde all-in-one instapmodellen tot high brightness oplossingen en creatieve LED walls, er is voor iedere behoefte een passende oplossing.

Service: Installatie, onderhoud en actuele content

Bij BIS|Econocom nemen we de volledige zorg voor jouw indoor LED oplossing uit handen. Van professionele installatie tot regelmatig onderhoud en up-to-date contentbeheer. Wij zorgen ervoor dat jouw ledwall altijd optimaal functioneert en relevante informatie toont. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie, zodat je zeker bent van een duurzame investering.

Ook indruk maken met een ledwall?

Meer informatie over LED oplossingen? Of advies over de perfecte oplossing voor jouw situatie? Neem contact op met onze specialisten. Bel 0180 – 486 777 of mail naar info@bis.nl.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte