Nieuws

Je AV- en IT-oplossingen moeiteloos beheerd met AV Fleet Management

06-06-2024 13:16

Met slimme en innovatieve oplossingen kunnen we overal ter wereld contact houden en samenwerken. Gelukkig biedt technologie ons hiervoor talloze mogelijkheden, wat essentieel is voor veel teams om dagelijks het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Een explosie aan apparatuur

Om optimaal te profiteren van deze technologieën, investeren organisaties flink in tools die medewerkers nodig hebben om te innoveren en hun productiviteit te verhogen. Dit leidt tot een ware explosie aan apparatuur, met alle gevolgen van dien voor het beheer van de gehele AV en IT infrastructuur.

Eén platform voor controle, analyse en beheer

BIS|Econocom biedt dé oplossing met onze platformonafhankelijke software voor AV & IT Fleet Management. Wij integreren alle apparatuur in één platform en zorgen via een overzichtelijke interface voor optimale controle, analyse, beheer en gebruikersinteractie. Net zo eenvoudig als wagenparkbeheer!

De voordelen van AV & IT Fleet Management:

  • Overzicht en beheersing: Krijg inzicht in je complete AV- en IT-landschap en beheer alles centraal via een intuïtieve interface.
  • Gebruiksgemak: Onze software is eenvoudig te bedienen, ongeacht je technische kennis.
  • Geautomatiseerd onderhoud: Automatiseer routinematige taken zoals updates en probleemoplossing, waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.
  • Data-gedreven beslissingen: Vergroot je inzichten met behulp van apparaat- en systeemanalyses, waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
  • Schaalbaarheid: Onze oplossing is flexibel schaalbaar, waardoor je mee kunt groeien met je organisatie.
  • Verhoogde gebruikerstevredenheid: Bied je eindgebruikers een naadloze en betrouwbare ervaring, wat leidt tot verhoogde productiviteit en tevredenheid.
  • Realtime ondersteuning: Onze helpdesk staat altijd voor je klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Een serieuze benadering van volwassen technologie

AV Fleet Management is meer dan alleen software. Het is een serieuze benadering van het beheer van je AV- en IT-infrastructuur, die je helpt om je technologie optimaal te benutten en de productiviteit van je organisatie te verhogen.

Vrijblijvend sparren met een specialist?

Ben je klaar om je AV- en IT-beheer naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel BIS|Econocom op 0180 – 486 777 of ga vul het formulier rechts in.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte