Nieuws

Event Rental innoveert met nieuwe audiovisuele oplossingen

09-07-2024 12:09

Met de ontwikkelingen in AV die in rap tempo doorgaan wil je voor je bedrijfsevent natuurlijk de mooiste en nieuwste technologie om écht indruk te maken op je publiek. Om onze klanten hierin te voorzien heeft onze Event Rental afdeling een reeks innovatieve audiovisuele oplossingen aangeschaft. Deze nieuwe apparatuur belooft niet alleen de kwaliteit van de evenementen te verbeteren, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en efficiëntie. We geven je graag een kijkje in de nieuwe mogelijkheden.

 • Duurzame LED banners
  We hebben geïnvesteerd in duurzame LED-banners, die niet alleen langer meegaan dan traditionele varianten, maar ook verplaatsbaar zijn en daardoor flexibel inzetbaar op verschillende locaties. Ze zien er daarnaast ook nog enorm stijlvol uit. Een milieuvriendelijke keuze die bijdraagt aan een modern en visueel aantrekkelijk evenement.
 • Grootformaat monitoren
  In ons assortiment monitoren hebben we de overstap gemaakt van 55-inch naar grotere formaten zoals 75-inch en zelfs 85-inch schermen. Deze grotere schermen zorgen voor een betere zichtbaarheid en een indrukwekkendere visuele presentatie, wat bijdraagt aan de algehele beleving van het evenement.
 • Innovatieve LED schermen
  Onze nieuwe indoor LED schermen met een pixel pitch van 1.9 mm bieden haarscherpe HD-resolutie, zelfs op kleinere formaten. Deze schermen zijn ideaal voor locaties waar mensen dicht bij het scherm komen en er veel licht binnenkomt. Door de compacte afmetingen kunnen de LED-schermen eenvoudig naar binnen worden gebracht, zelfs op locaties waar grotere schermen vaak niet passen. Met high-end beeldregie via een Analog Way Zenith100, leveren we ongeëvenaarde visuele kwaliteit.
 • Geavanceerde PTZ camera’s
  Voor hoogwaardige webcasts hebben we de Panasonic PTZ camera’s toegevoegd aan ons verhuurassortiment. Deze high-end camera’s zijn perfect voor gebruik in omgevingen waar beeldkwaliteit cruciaal is, ook bij minder goed belichte omstandigheden. In combinatie met de Atem 2ME broadcast studio 4K videomixer, kunnen we professionele en gestroomlijnde uitzendingen garanderen.
 • Draadloze sfeerverlichting
  Met onze nieuwe draadloze lichtoplossingen is de plaatsing nog flexibeler en kan nog beter worden afgestemd op de behoeften van het evenement. De lampen bieden creatieve mogelijkheden, zoals bewegend licht of het projecteren van logo’s voor brandingdoeleinden.
 • Verbeterde infrastructuur
  We hebben onze infrastructuur geüpdatet met glasvezeltechnologie om 4K-mogelijkheden te ondersteunen. Dit zorgt voor snellere signaaldistributie en een superieure beeldkwaliteit, waardoor we aan de hoge verwachtingen van onze klanten kunnen blijven voldoen.
 • Betrouwbare audio
  Op audiogebied hebben we de overstap gemaakt naar nieuwe digitale microfoons van Shure, die bekend staan om hun betrouwbare verbindingen en storingsvrije werking. Met een scanner voor vrije frequenties kunnen we altijd de best beschikbare bandbreedte kiezen, wat resulteert in een vlekkeloze audio-ervaring.

Gratis advies voor jouw evenement

Met deze innovaties en verbeteringen zetten we een stap vooruit in het leveren van de beste audiovisuele ondersteuning voor evenementen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe oplossingen in te zetten en bij te dragen aan het succes van jouw toekomstige evenementen.

Laat je gratis adviseren door onze experts. Vul het contactformulier rechts in of bel BIS|Econocom 0180 486 777.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte