Nieuws

Hybride Helden Festival: 1 oktober 2024 - Mis het niet!

09-07-2024 16:42

Ben jij klaar om de toekomst van hybride werken te omarmen? Kom naar het Hybride Helden Festival, dé plek waar je alles leert over de nieuwste trends en innovaties op het gebied van hybride werken. Laat je op main stage inspireren door onze keynotespreker, volg boeiende workshops en ervaar de nieuwste technologieën in onze VR-experience. En natuurlijk is er alle gelegenheid om onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes te netwerken en van gedachten te wisselen met andere professionals in het veld.

Hybride Helden Festival

Datum: 1 oktober
Locatie: The wAVe (Barendrecht)
Tijd: 09:00 - 13:30 uur

Laat je inspireren door oud Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage schreef geschiedenis door als eerste schaatser 10 kilometer onder de 13 minuten te rijden en zowel goud als zilver te veroveren op de Olympische Winterspelen in 2002. Nu deelt hij zijn inzichten over het vinden van balans in het leven. Iets dat van essentieel belang is in onze hybride werkwereld.

Tijdens zijn keynote leert Jochem je hoe je, net als in de topsport, jouw energie kunt managen om zowel professioneel als persoonlijk te excelleren. Hij geeft praktische tips om vitaliteit te versterken, stress te verminderen en een gezonde work-life balance te behouden, zelfs wanneer werk en privé vervagen.

Zorg ervoor dat jij dit inspireerde festival niet mist. Block 1 oktober je agenda. Meer informatie over het exacte programma ontvang je binnenkort.

scoor je ticket

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte