Nieuws

Inspirerend AV Trendrapport 2024; download hem nu!

09-07-2024 16:45

De ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele technologie blijven maar doorrazen. Soms zo snel dat het voor mensen die er niet dagelijks mee bezig zijn niet is bij te houden. Daarom zetten we de belangrijkste, zinvolste en misschien ook wel leukste trends van nu graag voor je op een rij. Niet alleen omdat we willen laten zien wat de mogelijkheden zijn, maar vooral omdat we je willen helpen om de juiste keuze te maken om jouw werkomgeving naar het volgende niveau te brengen.

Vijf trends die jou gaan helpen

In ons prachtig gevisualiseerde AV Trendrapport 2024 bespreken we deze trends:

  1. Kantoor en meetingroom als ontmoetingsplek
  2. Managed Services – alles voor de dienstverlening
  3. AV as a Service – van bezit naar gebruik
  4. Duurzaamheid als essentieel thema voor de toekomst
  5. Virtual Reality en Augmented Reality

AI, de grote gemene deler

Superinteressant is dat alle trends één grote gemene deler hebben: AI, Artificial Intelligence of Kunstmatige Intelligentie. AI gaat zo’n beetje elke tak van sport veranderen, en dat geldt zeker voor AV. Denk bijvoorbeeld aan systemen die de hele nacht monitoren of alles in je vergaderruimte nog wel werkt en bij storingen ruimtes automatisch omboeken, terwijl niemand daartussen komt. Of denk aan geïntegreerde platformen die bestaande systemen aan elkaar koppelen, ervoor zorgen dat alles naadloos samenwerkt, zonder dat de gebruiker het in de gaten heeft. Kortom: iedereen gaat te maken krijgen met AI. Daarom zal het je niet verbazen dat het de rode draad is van dit trendrapport.

Aansprekende cases maken het af

Overigens, het prachtig gevisualiseerde en prettig geschreven AV Trendrapport 2024 biedt meer dan alleen interessante trends. Ook gaaf om te lezen zijn de inspirerende cases waarin de genoemde trends concreet handen en voeten krijgen in het business-leven van elke dag. Zoals onze state-of-the-art oplossingen bij biotechnologiebedrijf Merus, of de indrukwekkende Outdoor LED reclamemast bij Breda, waar realtime monitoring en slimme managed services bijdragen aan maximale exposure en minimale downtime. Of… Kortom: inspiratie genoeg. Laat je verbazen!

Download het gratis AV Trendrapport 2024

Download trendrapport

Wij brengen de trends naar jouw kantoor

Wij begrijpen deze trends als geen ander en ondersteunen je graag bij de implementatie ervan, zodat je collega’s en jij maximaal profiteren van de kracht en voordelen. Samen creëren we een efficiënte, toekomstbestendige en inspirerende werkomgeving en zorgen we ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op en we kijken samen hoe we je het beste kunnen helpen. Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik één van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte