Complete presentatieoplossing voor € 3.199

Upgrade uw vergaderruimte voor slechts € 3.199,- inclusief transport en installatie!

Vindt u ook dat uw presentatie- of vergaderruimte aan een upgrade toe is? Heeft u (al langer) het idee dat uw huidige apparatuur toch wel oud begint te worden? Heeft u nog geen goed ingerichte ruimte om te vergaderen of presenteren? Dan is nu het moment om daar verandering in te brengen. BIS|Econocom helpt u op weg met deze knallende actie.

Centraal element in deze oplossing voor kleine en middelgrote ruimtes is het stijlvolle, 5 cm dunne Samsung 55 inch LED display (140 cm) met ingebouwde WiFi-ontvanger. De grote beelddiagonaal zorgt met de hoge resolutie en goede contrastwaarden voor een optimale kijkbeleving, waarbij documenten, presentaties én video’s perfect tot hun recht komen. De vele aansluitmogelijkheden maken het mogelijk een brede range bronnen aan te sluiten en tal van hoogwaardige componenten staan garant voor plezierig en kwaliteitsvol gebruik. Zelfs als dat 24/7 is.

De industriële bevestigingsbeugel van kwaliteitsmerk SMS en het gebruiksvriendelijke Extron MLC wandpaneel maken deze oplossing helemaal af. Met het Extron paneeltje zet u heel eenvoudig het display aan en selecteert u de juiste bron. De bekabeling is strak weggewerkt. Als kers op de taart krijgt u bij deze set krijgt van ons een gratis Samsung MultiPresenter waarmee u op afstand door uw presentaties kunt klikken.

€ 3.199


Dat is de prijs waarvoor wij bij u een complete presentatieoplossing realiseren. Inclusief transport en installatie! Zoveel presentatie voor zo weinig geld. Dat kunt u niet laten lopen.

>Bekijk voor meer informatie de leaflet.
Bel vandaag nog: 0180 - 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Ga terug naar het overzicht met acties.

Gratis advies over Complete presentatieoplossing voor € 3.199? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte