Uw (video)vergaderruimte as-a-service

Een superprofessionele (video)vergaderruimte voor slechts €25,- per dag

Wilt u ook een superprofessionele vergaderruimte zonder investeringskosten? Bent u het ook zo zat om geld en tijd te verspillen aan dure vliegtickets en/of het steeds weer in de file staan? Kies er dan voor om uw compleet ingerichte videovergaderruimte bij BIS|Econocom te leasen. U kunt iedere dag (wereldwijd) vergaderen in een prettige en stimulerende omgeving en betaalt per maand minder dan u kwijt zou zijn aan één zakenreis naar New York of twee tripjes Londen.

Eyecatcher is de VisionWall Dual, een in eigen huis ontwikkelde multimediawand, waarin twee 55” LED monitoren (140 cm) stijlvol in uw interieur integreren. Het krachtige Cisco videoconferentie systeem maakt dat u kunt vergaderen met relaties aan de andere kant van de wereld zonder te reizen. Bijbehorende LED verlichting zorgt ervoor dat de deelnemers aan de videovergadering op een natuurlijke manier belicht worden.

De VisionTable komt in deze vergaderruimte bijzonder tot z’n recht. Daarnaast biedt deze mooi vormgegeven vergadertafel de mogelijkheid om alle Audiovisuele & ICT techniek te integreren. U sluit uw laptop, iPad en andere bronnen op de presentatie- en videoconference oplossing aan via de in het tafelblad weggewerkte aansluitpunten. Ook wordt alle bekabeling onzichtbaar weggewerkt.

Andere details maken de ruimte helemaal af. Denk alleen al aan het akoestische wandpaneel, de ergonomische vergaderstoelen en het slimme, centrale bedieningspaneel waarmee u alle apparatuur in de ruimte eenvoudig bedient.

Betaal slechts € 25/dag.


Wacht niet te lang. Kies nu voor deze supercomplete ruimte. Bekijk hier het leaflet.
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

* Abonnementsprijs is gebaseerd op een duur van 60 maanden. Inclusief installatie en transport.

Ga terug naar het overzicht met acties.

Gratis advies over Uw (video)vergaderruimte as-a-service? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes