Referenties

LindeGas

ontwerp en inrichting vergaderruimte met videoconference

Linde Gas Benelux produceert en levert industriële, medicinale, voedingsmiddelen- en speciale gassen, gasmengsels en koudemiddelen, met de daaraan gerelateerde apparatuur, systemen en diensten in Nederland, België en Luxemburg. De directie van Linde Gas Benelux wilde graag een compleet ingerichte, innovatieve vergaderruimte realiseren die de Linde-huisstijl geen geweld zou aandoen.

Van de vloerbedekking tot het schilderwerk en van het plafond (inclusief verlichting) tot en met de audiovisuele apparatuur is door BIS geleverd. De BIS VisionWall (voorzetwand) met twee geïntegreerde 65 inch touch LCD-schermen beslaat een hele wand in de ruimte, wat een ruimtelijk effect geeft. Achter een klepje in de VisionWall is een videoconference camera weggewerkt, die met één druk op de knop tevoorschijn komt. Tevens zijn de speakers in de wand opgenomen. De onderkasten steken gedeeltelijk voor de wand uit, waardoor deze minder diep lijkt. De kasten kunnen worden gebruikt voor het opbergen van 19 inch aanstuurapparatuur, maar ook voor opslag. Achterin de ruimte is een wandvisualisatie van twee meter breed toegevoegd.

ontwerp en inrichting vergaderruimte met videoconferenceontwerp en inrichting vergaderruimte met videoconference

Achter de blauwe siergordijnen zijn Luxaflex Duette jaloezieën opgehangen, omdat er veel lichtinval in deze ruimte is. De Duette zorgt voor mooi gefilterd wit licht in de ruimte, waardoor de ruimte wel licht blijft, maar er geen direct zonlicht invalt. De Wilkhahn tafel is speciaal voor deze ruimte op maat gemaakt. Vanwege de afmetingen van de ruimte is de tafel 5,6 meter lang en 1,65 meter breed. Onder de kleppen in de tafel zitten Cable Cubbies verborgen, zodat er geen kabels zichtbaar zijn en toch laptops en andere inputbronnen aangesloten kunnen worden. Het Touchlink controlepaneel is voor het centraal bedienen van alle apparatuur in de ruimte.

Al met al een mooie, multifunctionele ruimte, die aan de verwachtingen van de opdrachtgever tegemoet komt en integraal door BIS is gerealiseerd.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte