Referenties

Tiense Suiker

Videowall, raadzaal

De TS groep was toe aan een vernieuwing van de audiovisuele infrastructuur. Niet alleen de vergaderruimtes behoefden een stevige upgrade, ook de lesruimtes waren toe aan vernieuwing en verbetering. In deze kooklesruimtes worden regelmatig topchefs uitgenodigd, die hun kennis delen met geïnteresseerden, die de TS Groep bezoeken. Dankzij deze innovatieve kooklesruimtes vergroot de TS groep de betrokkenheid bij het product, dat de reden voor hun bestaan vormt: suiker!

Videowall, raadzaal

BIS nam de totaalinrichting van diverse ruimtes voor zijn rekening. Maatwerkmeubilair, projecties, opnameapparatuur, digital signage… BIS heeft het allemaal geïntegreerd in de stijlvolle gebouwen van de TS groep. Het resultaat is indrukwekkend. Voor de kleine en grote vergaderzalen werden in overleg met de BIS interieurarchitect nieuwe meubels ontworpen. In de grote lesruimtes werd gekozen voor flexibel Wilkhahn meubilair. Afhankelijk van de grootte van de groepen worden de tafels en stoelen zo geplaatst dat er geen “leeg” gevoel in het lokaal heerst.

Videowall, raadzaal

In de lesruimtes was de zichtbaarheid van de instructeur vaak een probleem. BIS loste dit op door de nieuwste Sony Robotic pan/tilt/zoom camera aan te sluiten op Hitachi projectoren en Samsung displays. Daarnaast maakte BIS het zeer eenvoudig om de lessen op te nemen, te verspreiden en/of te archiveren op de server. De boodschap van de spreker(s) wordt extra ondersteund door een draadloos microfoonsysteem dat via een multi-zone versterker over alle ruimtes verspreid wordt. Wilt u meer weten over dit project? Bijvoorbeeld over de centrale bediening van alle apparatuur via een AMX bedieningsysteem? Of over het intelligente systeem voor ruimtereservering?

Videowall, raadzaal

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte