Referenties

Broekman Group

Videowall

Voor de audiovisuele totaalinrichting van ons nieuwgebouwde hoofdkantoor, zochten wij naar oplossingen, die qua mogelijkheden, kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid passen bij een organisatie als de onze. Dankzij BIS zijn wij in die opzet geslaagd. De informatieoverdracht is verbeterd, de kennisdeling is sneller geworden en de motivatie en het enthousiasme van onze medewerkers is onverminderd groot gebleven. – Broekman Group.

De Broekman Group is opgericht in 1960 als Scheepvaartmaatschappij Broekman Motorships BV. Vandaag de dag bestaat de Broekman Group uit meerdere bedrijven, die met elkaar vijf divisies vormen: Shipping, Logistics, Automotive, Special Products en Corporate. Meer dan 800 mensen zijn binnen deze vijf divisies werkzaam. De Broekman Group heeft een uitstekend imago in de transport & logistiek.

Het gloednieuwe Broekman hoofdkantoor in de haven van Rotterdam was niet compleet zonder fraaie boardroom, professionele presentatieoplossingen en gebruikersvriendelijke vergaderruimtes. BIS heeft het volledige ontwerp en de inrichting van de boardroom van muur tot muur en van vloer tot plafond op zich genomen met een videowall van vier schermen, ondersteund door twee luidsprekers. De vergadertafel is aan de ene kant voorzien van een Cable cubby zodat alle deelnemers hun laptops eenvoudig en snel kunnen aansluiten en aan de andere kant een Cable cubby in combinatie met een kleuren 3,5” touch bedieningspaneel.

Videowall

Om medewerkers, klanten en bezoekers optimaal en visueel aantrekkelijk te kunnen informeren, is een BIS ID digital signage oplossing (narrowcasting) in de ontvangsthal geïntegreerd. Een 40” LED monitor (102 cm) is ingebouwd in een bestaand meubel en dankzij de slimme BIS ID software kan door middel van een speciaal ontworpen presentatie op dit scherm organisatie-informatie, weer en verkeer, nieuws en andere informatie worden getoond. In het bedrijfsrestaurant is een opvallende Samsung videowall van 3x3 schermen met ultradunne bezel geplaatst. Hierop worden onder andere presentaties en full HD films getoond. Om de spraakverstaanbaarheid tijdens bijeenkomsten in het restaurant te garanderen, zijn er draadloze microfoons en luidsprekers aangebracht.

Een derde videowall is geplaatst in de multimediaroom. In de videoconferenceruimte is een krachtige videoconference oplossing in combinatie met twee 65 inch LCD schermen gerealiseerd. Medewerkers kunnen dankzij deze ruimte wereldwijd vergaderen met collega’s en leveranciers, zonder daarvoor te hoeven reizen. Een aansprekende mogelijkheid van het systeem is, dat het heel eenvoudig is om ook de beelden van PC of laptop via videoconference met elkaar te delen. Ook in deze ruimtes is de apparatuur aan te sturen met een intuïtief touchpaneel.

Videowall

Tot slot heeft BIS twee vergaderruimtes en de kantoren van de CEO en CFO in het pand voorzien van een 55” LCD scherm (140 cm). Bovendien is hier ook de gebruiksvriendelijke combinatie van een Touch paneel en Cable cubby geïmplementeerd.

BIS is trots op het feit mee te hebben gewerkt aan de realisatie van het prachtige nieuwe hoofdkantoor en kijkt met veel genoegen terug op de prettige en professionele samenwerking, die we hebben ervaren in de advies- en implementatiefase.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Bedrijfsrestaurant
Bedrijfsrestaurant

Informeren en motiveren in uw bedrijfsrestaurant

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws